Follow us

Aide-mémoire | Η επίσημη πρώτη της Ρούλας στο "Σπίτι με το MEGA" & η ιστορική δήλωση από τη Δέσποινα Βανδή

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για ό,τι συζητάει η τηλεοπτική πιάτσα (και οι τηλεθεατές)

Δέσποινα Βανδή

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Επέστρεψε η Ρούλα Κορομηλά μέσα από το "Σπίτι με το MEGA" και εγώ τη χάρηκα. Σε κάτι που της πάει πραγματικά, σε κάτι που ταιριάζει στο legacy της καριέρας της. Όσες στραβοτιμονιές και αν έκανε κατά τη διάρκεια της πορείας της. Το "Σπίτι με το MEGA" είναι ένα αρχειακού τύπου πρόγραμμα που με τη ζεστή προσέγγιση της παρουσίασης από τη Ρούλα Κορομηλά αποκτά μια αίγλη διαφορετική. Από εμένα είναι ναι. Και θα είναι πάντα για τη Ρούλα.

Η Ναταλία Γερμανού έγινε μια ιδιότυπη ασπίδα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τις άβολες φήμες που την ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Σαφώς ένα νεαρό κορίτσι για να αποκτήσει τέτοιου μεγέθους εξουσία κάποιος της έχει δώσει το κλειδί της πόλης. Και αυτό, καταρχήν, είναι λάθος. Η Ναταλία Γερμανού είναι από τα πρόσωπα που έχει δεχθεί τις επιπτώσεις και πλέον μάλλον ένιωσε ελεύθερη, ούσα ώριμη και κατασταλαγμένη, να πει τα πράγματα σχεδόν με το όνομά τους. Είναι η μόνη που έχει δικαίωμα για να ομιλεί από τους πολύ κορυφαίους της πιάτσας αυτής, δεδομένου πως τα έχει ζήσει από πρώτο χέρι. Ας αφήσουμε τα υπόλοιπα στο αρχείο, ειδικά αν σκεφτούμε πως πάνω κάτω πέρασε καμιά δεκαετία από τότε και οι συμπεριφορές μάλλον παραγράφονται.

Για να είμαι δίκαιος, πολύ καλή δουλειά στο J2US κάνουν ακόμα δύο ζευγάρια. Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή από τη μία, ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα από την άλλη καταθέτουν σχεδόν κάθε εβδομάδα καλό δείγμα γραφής.

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε συνέντευξη ποταμό στην καλή της φίλη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Down Town. Γενναίο αυτό που παραδέχθηκε. Το πράγμα συνοψίζεται σε αυτό που είπε και η Μενεγάκη, τη Δευτέρα. Αν μια απόφαση οδηγεί στην προσωπική ευτυχία, όλα επιτρέπονται. Και ωραία παραδείγματα έτσι δίνονται. Αν κάθε άνθρωπος σε αυτή την ομάδα που λέγεται showbiz ήταν τόσο ακομπλεξάριστος, το πράγμα θα πήγαινε πολύ καλύτερα. Το νέο look που είδαμε στο J2US ελπίζω να είναι προσωρινό. Έρχεται και πρεμιέρα στο "Έναστρον”, θέλουμε τη Δέσποινα που ξέρουμε.

Πώς το έλεγε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο "Ποτάμι"; Να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα.

Παρατήρησα τις τελευταίες μέρες νέες δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου και όσων σχετίζονται με το όνομά του. Νομίζω πως ο μόνος τρόπος εμπορικής αναπαραγωγής του "Πρωίαν σε είδον" είναι αυτές οι αυστηρές τοποθετήσεις του παρουσιαστή, μαζί με τα πολύ ευφάνταστα σκετς τους με την Τζένη Μελιτά. Θα κρατήσω τα σκετς. Ο αέρας της ΕΡΤ καλό θα είναι να αξιοποιείται με μέτρο για προσωπικές τοποθετήσεις και όχι 3-4 φορές την εβδομάδα. Γνώμη μου.

Σε άλλα νέα, η εξαιρετική Μελίνα Ασλανίδου, με εκλεκτή παρέα τον Γρηγόρη Πετράκο και τον Μύρωνα Στρατή, έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στο "Χάραμα" της Πάτρας. Ειδική μνεία στον Αχιλλέα Αγγελόπουλο που είναι ένα βήμα πριν την πολύ μεγάλη επιτυχία – του αξίζει! Η αχαϊκή πρωτεύουσα έχει πλέον μία νυχτερινή ζωή που θα τη ζήλευε τόσο η Αθήνα όσο και η Θεσσαλονίκη. Το "Χάραμα", ένα ιστορικό μαγαζί για την Πάτρα και όσους έχουμε διασκεδάσει εκεί, άνοιξε ξανά τις πύλες του σηματοδοτώντας μια νέα αρχή στο nightlife της χειμερινής σεζόν, με "ματιά" στα καλοκαίρι που το μαγευτικό "Χάραμα" συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Όλα εξαιρετικά, να συνεχίσει έτσι όλη η σεζόν εύχομαι για το πρόγραμμα τα σπάει! Και η φιλοξενία του "Χαράματος" επίσης.

Aide-mémoire | Η επίσημη πρώτη της Ρούλας στο "Σπίτι με το MEGA" & η ιστορική δήλωση από τη Δέσποινα Βανδή






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα