Follow us

Τα νέα sneakers της HOFF πρόκειται να αναδειχθούν ως ο καλύτερος φίλος της καθημερινότητας

Η HOFF υποδέχεται τη νέα σεζόν με τα sneakers της "Metro Collection" που δεν θα σταματήσεις να φοράς.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Hoff

Συνδυάζουν άνεση και πρακτικότητα, κομψότητα και φινέτσα. Ο λόγος για τα sneakers, το στιλ παπουτσιών που βρίσκεται στη λίστα με τα staple κομμάτια που κάθε σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Έχοντας μόλις υποδεχτεί τη νέα εποχή, η ανανέωση του στιλ μας και η αγορά νέων sneakers βρίσκονται στην κορυφή της to do λίστας μας. Η HOFF, το brand που αγαπούν και επιλέγουν γυναίκες με ξεχωριστό στιλ και προσωπικότητα, καλωσορίζει τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 με τη "Metro Collection" που πρόκειται να ενθουσιάσει κάθε fashion lover.

Τα νέα sneakers της HOFF πρόκειται να αναδειχθούν ως ο καλύτερος φίλος της καθημερινότητας

Στη συλλογή, πρόκειται να βρεις τα νέα sneakers της HOFF, τα οποία σχεδιάστηκαν για να μειώσουν τις αποστάσεις και να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο κομψά urban σύνολα για την καθημερινότητα. Πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό των sneakers είναι το πιο urban, κοσμοπολίτικο και pop σημείο των μεγάλων πόλεων, δηλαδή το μετρό. Ακριβώς όπως το μετρό υπόσχεται να σε μετακινήσει σε ολόκληρη την πόλη, έτσι και τα sneakers της HOFF πρόκειται να είναι ο πολύτιμος φίλος σου σε κάθε νέα περιπέτεια της καθημερινότητας.

Hoff

Τα σχέδια της νέας "Metro Collection" που παρουσιάζει η HOFF είναι σχεδιασμένα για την πόλη. Η σόλα των sneakers έχει κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμα υλικά που μιμούνται τη μαρμάρινη επιφάνεια των σταθμών του μετρό. Τα sneakers αποτελούνται από έναν συνδυασμό υφών και χρωμάτων στο επάνω μέρος, δερμάτινες λεπτομέρειες και διατρήσεις, δημιουργώντας ένα πολύ κομψό και ξεχωριστό αποτέλεσμα που πρόκειται να κάνει τις every day εμφανίσεις σου πιο ιδιαίτερες, πιο personalized. Το combo αυτών των στοιχείων φυσικά δεν είναι τυχαία. Η HOFF εμπνεύστηκα από τους υπόγειους σταθμούς Grand Central, Termini, Covent Garden κλπ. Ο στόχος; Να ζεις την κάθε μέρα με στιλ.

Hoff

Γιατί αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου τα νέα sneakers της HOFF; Η ρετρό σιλουέτα τους έχει αναφορές στα αθλήματα εσωτερικού χώρου που ήταν ευρέως διαδεδομένα στα 90s. Αυτή την αισθητική, η HOFF την φέρνει στο σήμερα, δημιουργώντας ανανεωμένα sneakers που είναι πολύ σύγχρονα. Εάν θέλεις να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με ένα ζευγάρι παπούτσια που συνδυάζονται τέλεια με τζιν παντελόνι αλλά και ό,τι άλλο αποφασίσεις να φορέσεις, τότε τα sneakers της συλλογής "Metro" είναι η τέλεια επιλογή. Ιδανικά για κάθε περίσταση στην πόλη, άνετα, στιβαρά και αδιαπραγμάτευτα κομψά.

Ανακάλυψε τη συλλογή της HOFF στο www.idil.gr/hoff

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags