Follow us

Σασμός | Η Βασιλική και ο Μαθιός παντρεύονται! Μάθε τα πάντα για τα επεισόδια της νέας εβδομάδας

Απόψε επιστρέφει ο "Σασμός" - Όλες οι εξελίξεις της νέας εβδομάδας

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Σασμός Βασιλική και Μαθιός

Ο "Σασμός" επιστρέφει απόψε, στις 21:00, στον ALPHA με ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σήμερα το βράδυ "κάνει πρεμιέρα" το νέο soundtrack της σειράς με τίτλο "Το δωμάτιο βρίζω" που ερμηνεύει η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Οι εξελίξεις της νέας εβδομάδας του "Σασμού", προβλέπονται καταιγιστικές.

Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί. Η κατάρρευση του παπα – Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό ενώ η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού.

Η προετοιμασία του γάμου της Βασιλικής και του Μαθιού αρχίζει, όσο η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα όλα όσα θα μας απασχολήσουν.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 25

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 25

Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική, να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ.
 

Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για τον φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί, ο κάτοχός του, ωστόσο, αρνείται να τον παραδώσει. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει.
 
Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

Τρίτη 01 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 26

Τρίτη 01 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 26

Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη, για να εκτελέσει την εντολή του. Ο Λευτέρης κλονίζεται, και θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με τη Θοδώρα.
 

Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ ωστόσο, πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί.
 
Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανόλη, ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. Η κατάρρευση του παπα – Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, εκείνος, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του, όμως, θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού.

Τετάρτη 02 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 27

Τετάρτη 02 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 27

Η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει.
 

Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

banner
Πέμπτη 03 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 28

Πέμπτη 03 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 28

Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια.
 

Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.
 
Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα. Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον Παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι…

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα