Follow us

Νούμερα Τηλεθέασης: Διψήφια είσοδος για το "Love Island", κορυφή ξανά για Τσιμτσιλή- Καινούργιου

Τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου

Νούμερα Τηλεθέασης

Η είσοδος του "Love Island” στη late night ζώνη του ΣΚΑΪ σίγουρα δημιουργεί ένα διαφορετικό τοπίο τηλεθέασης.

Αναλυτικότερα, το βράδυ της Πέμπτης το νέο reality του καναλιού του Φαλήρου κατάφερε να κάνει διψήφιο ποσοστό και έτσι πλέον θεωρείται η μόνη πρεμιέρα του σταθμού στη βραδινή ζώνη που τα πήγε πραγματικά καλά και ξέφυγε από τα μονοψήφια ποσοστά. Συγκεκριμένα, το "Love Island” σημείωσε 14,8% στο δυναμικό κοινό ενώ στις γυναίκες 15-24 ετών χτύπησε 36,3%!

Στα highlights της ημέρας θα πρέπει να αναγνωρίσει τη δυναμική του "Happy Day στον Alpha που για ακόμα μία μέρα έκανε πραγματικά μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης της τάξεως του 21% ενώ αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου και η "Super Katerina” βρέθηκε στην κορυφή με 17% στο δυναμικό κοινό.

Καλύτερα ποσοστά σε σχέση με άλλες ημέρες σημείωσε τόσο το "Πρωινό μας” με τη Φαίη Σκορδά και 13,6% στο δυναμικό κοινό αλλά και το "Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα με 13,1%. Μπροστά από τον ανταγωνισμό -αλλά όχι τον Alpha- ήταν το "Πάμε Δανάη” του MEGA με 13,9%.

Τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη με 17% στο δυναμικό κοινό για το STAR, η Ζέτα Μακρυπούλια και το "Rouk Zouk” του ΑΝΤ1 με 19,2% αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής με το "5Χ5” με 18,2%. Στους κερδισμένους της ημέρας και το "Shopping Star” με 14,4% και το "Live News” με 15,8%, πάντα στο δυναμικό κοινό. 16,6% στο ίδιο κοινό μέτρησης και για τον διαχρονικό "Τροχό της Τύχης” που δεν χάνει ποτέ τη δυναμική του.

Την καλή πορεία στο slot των 20:00 συνέχισε ο "Παράδεισος των Κυριών” με 16,2% χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει τον "Εκατομμυριούχο” του ΑΝΤ1 που ήταν στο 20,5%. Όσο για το prime time το νέο επεισόδιο του "Σασμού” ήταν στην κορυφή με 28,4% στο δυναμικό κοινό ενώ η "Γη της Ελιάς” έφτασε στο 22%. Καλές αποδόσεις και για το "Ποιος Παπαδόπουλος;” με 17,2% για τον ΑΝΤ1, αλλά όχι για τη "Σμύρνη μου αγαπημένη” που έπεσε στο 12,5%.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα