Follow us

Νούμερα Τηλεθέασης: Η επιστροφή του "Σασμού" ξανάφερε 30άρια στον Alpha, Σταθερά στην κορυφή Τσιμτσιλή & Καινούργιου, πολύ καλά νούμερα για Μπεκατώρου αλλά και ΑΝΤ1

Τα ποσοστά τηλεθέασης για την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

ΣΑΣΜΟΣ - Στ.Μάινας, Μ.Αεράκης

Το νέο επεισόδιο του "Σασμού” μετά από δύο ημέρες σιωπής έκανε το κοινό να επιστρέψει στον Alpha, ωστόσο η απουσία του GNTM δημιούργησε χώρο ώστε ο ΑΝΤ1 να ανεβάσει τα ποσοστά του.

Στα highlights της Τετάρτης ανήκει η πολύ υψηλή τηλεθέαση της Σταματίνας Τσιμτσιλή αφού το "Happy Day” ήταν στο 22,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ πολύ καλά νούμερα έκανε και η "Super Katerina” Καινούργιου με 17,4% κρατώντας την πρωτιά του δυναμικού κοινού και αφήνοντας Λιάγκα και Σκορδά χαμηλότερα, συγκεκριμένα στο 13,7% και 9,1% για ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ αντίστοιχα.

Διψήφια ποσοστά είχε σταθερά και η Ζήνα Κουτσελίνη με τις "Αλήθειες” να κάνουν 15,1% στο δυναμικό κοινό. Πολύ καλά ποσοστά κράτησε στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια με το "RoukZouk” και 19,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ ψηλά ήταν και το "5Χ5” του Μάρκου Σεφερλή με 17,3%.

Ανεβασμένος ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς αφού το "Καλό Μεσημεράκι” ήταν στο 15,1%, κατακτώντας τον μεγαλύτερο μέσο όρο στο δυναμικό κοινό σε σχέση με κάθε άλλο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Πολύ καλά νούμερα και για την απογευματινή ζώνη του MEGA στο δυναμικό κοινό με 15,6% για τα "Live News” και 16,8% για τη Μαρία Μπεκατώρου.

Σταθερά καλή πορεία με 17,7% έχει και ο "Παράδεισος των Κυριών” στον Alpha που πέρασε μπροστά από τον "Εκατομμυριούχο” του ΑΝΤ1 που ήταν στο 16,2%.

Όσο για το prime time, ηγέτης ήταν ο "Σασμός” με 29,3% στο δυναμικό κοινό ενώ ακολούθησε η "Γη της Ελιάς” του MEGA με 19,7% και σχεδόν δέκα μονάδες διαφορά. Κερδισμένος στην prime time βγαίνει ο ΑΝΤ1, αφού οι νέες του σειρές φαίνεται να κερδίζουν έδαφος. Το "Ποιος Παπαδόπουλος” ήταν στο 14,5% ενώ οι "Παγιδευμένοι” ανεβάζουν νούμερα σε κάθε επεισόδιο με της Τετάρτης να βρίσκεται στο 17,9%. Περίπου στα ίδια κινήθηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού το "The 2Night Show” σημείωσε 17,7% στο δυναμικό κοινό.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα