Follow us

Y2K Creatures | Η συλλογή της Zara στο metaverse συνδυάζει τη φαντασία με τη μόδα του μέλλοντος

Η συλλογή Y2K Creatures θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 22 Σεπτεμβρίου στο Zara.com, σε επιλεγμένα καταστήματα Zara.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
zara

Αφοσιωμένη στο σχεδιασμό και στη φαντασία του τι ξεπερνά τα όρια, η Zara παρουσιάζει το Y2K Creatures, μια νέα συλλογή στο metaverse που συνδυάζει μόδα αιχμής και φαντασία.

Για πρώτη φορά, πολλά από τα σχέδια της συλλογής προέρχονται από την εφαρμογή του Zepeto, μερικά από τα κομμάτια εμπνευσμένα από το πρώτο ψηφιακό δημιούργημα της Zara και οι φυσικές εκδοχές που δημιουργήθηκαν μετά. Αυτή η μέθοδος δημιουργίας τονίζει το γεγονός ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, το ψηφιακό και το φυσικό σύμπαν είναι διασυνδεδεμένα και ενισχύουν το ένα το άλλο.

Y2K Creatures | Η συλλογή της Zara στο metaverse συνδυάζει τη φαντασία με τη μόδα του μέλλοντος

Ένα δημιούργημα σε σχήμα δράκου χρησιμεύει ως σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό. Τα φτερά του κινούνται απαλά και δημιουργούν την υφή μιας από τις τσάντες της συλλογής. Η κορυφή του είναι λεπτή και οργανική και μπορούμε να δούμε τις κλίμακες να μεταφράζονται στην υφή ενός από τα πουλόβερ organza.

zara

Η συλλογή phygital περιέχει δέκα ρούχα - ένα γιλέκο, τρία πουλόβερ, ένα τοπ σε σχήμα καρδιάς, ένα στράπλες φόρεμα, ένα τυρκουάζ flare παντελόνι με φτερά και δύο φούστες μαζί με μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ - μια τσάντα, ένα choker, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι μπότες.

zara
zara
zara
zara

Σύμφωνα με τις προηγούμενες συλλογές της Zara που κυκλοφόρησαν στο metaverse, υπάρχουν αποκλειστικά ψηφιακά αξεσουάρ διαθέσιμα μόνο στο Zepeto, όπως ταπετσαρία, photobooth, διαφορετικά χτενίσματα και τέσσερα στυλ νυχιών, που στοχεύουν να προσφέρουν τη μέγιστη εξατομίκευση.

Η συλλογή είναι φανταχτερή, κυρίως σε έντονους ροζ, μπλε και πράσινους τόνους. Τα κουρέματα και τα νύχια δεν θα περάσουν απαρατήρητα (επειδή δεν θέλουν) και τα αξεσουάρ παίρνουν τα σχήματα της καρδιάς και της φαντασίας.

zara

Η Zara λανσάρει ταυτόχρονα το κανάλι Snapchat με premium περιεχόμενο που περιλαμβάνει 4 φακούς εμπνευσμένους από τη συλλογή Y2K και δύο δοκιμαστικά φίλτρα. Δύο από αυτά τα φίλτρα είναι εμπνευσμένα από το "δημιούργημα" που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τη συλλογή Y2K σε επαυξημένη πραγματικότητα, συνδυάζοντας την ψηφιακή εμπειρία με τον πραγματικό κόσμο.

zara
zara
zara

Η συλλογή Y2K Creatures θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 22 Σεπτεμβρίου στο Zara.com, σε επιλεγμένα καταστήματα Zara και εντός της εφαρμογής Zepeto. Πρόκειται για την τρίτη συλλογή της Zara σε συνεργασία με την εφαρμογή Zepeto, μετά την πρώτη συλλογή της με τον Ader Error και τη δεύτερη συλλογή στο metaverse "Lime Glam".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα