Follow us

Όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου για τον "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Οι πρώτες εικόνες από τον "Maestro" του MEGA παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη Τύπου με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Κωνσταντίνος Αντωνάτος
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσίασε για πρώτη φορά σε εκπροσώπους του Τύπου σκηνές από τη νέα του σειρά "Maestro". Η νέα δουλειά του διάσημου δημιουργού θα μεταδίδεται από το MEGA, θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30, ενώ το ραντεβού με τους τηλεθεατές θα δίδεται κάθε εβδομάδα την ίδια μέρα και ώρα.

Διαβάστε Επίσης

Η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, ο Αντίνοος Αλμπάνης και φυσικά η νεαρή συμπρωταγωνίστρια του διάσημου πρωταγωνιστή, Κλέλια Ανδριολάτου, έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση, παρακολούθησαν μαζί με τους δημοσιογράφους αδημοσίευτές σκηνές από τον α' κύκλο της σειράς, που ξετυλίγεται σε 9 επεισόδια, και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τα γυρίσματα για την πλέον αναμενόμενη παραγωγή μυθοπλασίας της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως ήδη έχει ληφθεί η απόφαση για συνέχιση της σειράς για β' κύκλο επεισοδίων, χωρίς να έχει αποφασιστεί πότε θα μπουν ξανά σε γυρίσματα, ενώ επεσήμανε πως η σειρά έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για διανομή της στο εξωτερικό, είτε σε κανάλια είτε σε πλατφόρμες.

"Ίσως η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει"

"Είμαι πολύ περήφανος για το έργο αυτό, γιατί θεωρώ πως καλλιτεχνικά είναι μια μοναδική στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί. Είμαι εξαιρετικά τυχερός, γιατί χάρη στους συγκεκριμένους ηθοποιούς, η ιστορία του "Maestro” απέκτησε νόημα και ουσία. Για μένα αυτό έχει σημασία. Να μπορείς να πεις την ιστορία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή να έχει νόημα. Η φωτογραφία, η μουσική, το μοντάζ, οι κάμερες και όλοι οι συνεργάτες, έχουν όλοι δώσει τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτιάξουμε ένα έργο στην γλώσσα μας, αλλά που θα μπορεί να σταθεί και παγκόσμια. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά το MEGA που μου έδωσε την ευκαιρία και την ελευθερία να πω αυτήν την ιστορία όπως εγώ πιστεύω, την FOSS PRODUCTIONS που παραγωγικά κατάφερε να φέρουμε εις πέρας ένα τόσο δύσκολο έργο και τον ΕΚΟΜΕ που έκανε εφικτή όλη αυτή την προσπάθεια. [...] Τέλος, αφήνω το νησί των Παξών και τους κατοίκους του, που χωρίς την καθημερινή τους παρουσία και συμμετοχή δεν θα ήταν τίποτα εφικτό. Για μένα το "Maestro” είναι ίσως η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει, αλλά σίγουρα και η πιο καλή" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης & Μαρία Καβογιάννη

Μαρία Καβογιάννη & Φάνης Μουρατίδης

Αντίνοος Αλμπάνης

banner

Στεφανία Γουλιώτη

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Καβογιάννη

Ο Χριστόφορος Παπακαλίάτης ανάμεσα στη Μαρία Καβογιάννη & τη Χάρις Αλεξίου

banner

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο επικεφαλής του MEGA, Κώστας Σούσουλας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

banner

Κλέλια Ανδριολάτου

Μαρία Καβογιάννη

Μαρία Καβογιάννη

banner

Χάρις Αλεξίου

Κλέλια Ανδριολάτου

Χάρις Αλεξίου

banner

Χάρις Αλεξίου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρία Μπακδήμου

Φανης Μουρατίδης

Φανης Μουρατίδης

banner

Χάρις Αλεξίου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου

Δημήτρης Κίτσος, Στεφανία Γουλιώτη, Αντίνοος Αλμπάνης

banner

Φάνης Μουρατίδης, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος

Κλέλια Ανδριολάτου, Φάνης Μουρατίδης

Το καστ του "Maestro"

banner

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Δημήτρης Κίτσος, Στεφανία Γουλιώτη, Αντίνοος Αλμπάνης

Ορέστης Χαλκιάς, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Γιώργος Μπένος

banner

Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου με την Έλενα Χριστοπούλου

Φάνης Μουρατίδης, Κλέλια Ανδριολάτου, Χριστόφορος Πακαλιάτης, Μαρία Μπακοδήμου

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα