Follow us

Οι προετοιμασίες για τη Eurovision 2023 ξεκίνησαν ήδη στην ΕΡΤ! Οι πρώτες πληροφορίες

Σε ρυθμούς Eurovision κινείται ήδη η ΕΡΤ

Τηλέραμα
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
EUROVISION ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Μπορεί η Eurovision 2023 να αργεί ακόμα καθώς είναι μόλις Σεπτέμβριο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η ΕΡΤ έχει μπει ήδη σε τροχιά προετοιμασιών για τον επόμενο διαγωνισμό, ο οποίος παρά τη σαρωτική νίκη της Ουκρανίας, θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του πολέμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του νέου "Τηλέραμα", μελετημένα βήματα και προσεκτικές κινήσεις κάνει η ΕΡΤ για τη Eurovision και μάλιστα υπάρχουν φήμες ότι μπορεί τη φετινή χρονιά να ποντάρει περισσότερο στον μουσικό διαγωνισμό. Αξιοσημείωτο λοιπόν είναι ότι πολύ νωρίς, πριν από το τέλος του Αυγούστου, η ΕΡΤ απηύθυνε "Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision" σε εταιρίες με δραστηριότητα την παραγωγή ή και τη διανομή ηχογραφημάτων. Έτσι, έως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "κάθε πρόταση θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη: δηλαδή να περιλαμβάνει ερμηνευτή ή ερμηνεύτρια ή γκρουπ με έξι κατ’ ανώτατο μέλη, σύμφωνα με τους κανονισμούς, και επίσης ένα έως τρία τραγούδια, που δεν έχουν κυκλοφορήσει ή παρουσιαστεί μέχρι σήμερα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ολόκληρα ή εν μέρει".

Όπως αναφέρει στο άρθρο του ο Γρηγόρης Μελάς, η ΕΡΤ δεν εμφανίζεται απλώς να μη σνομπάρει φέτος τον διαγωνισμό, αλλά αντίθετα προετοιμάζεται εγκαίρως, με σκοπό να αποκομίσει οφέλη, δηλαδή την τηλεθέαση. Παράλληλα, αυτές οι συντονισμένες ενέργειες δημιουργούν φήμες για τη διενέργεια διαγωνισμού για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας τον Μάιο του 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις συμμετοχές και την ποιότητά τους, αλλά σίγουρα η διενέργεια ενός "ελληνικού τελικού" θα απέφερε σημαντική τηλεθέαση στη δημόσια τηλεόραση, που ιδιαίτερα φέτος επενδύει πολύ και στην ψυχαγωγία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα