Follow us

Ακόμα μια μεταγραφή στην ΕΡΤ | Ποιος δημοσιογράφος αναλαμβάνει το Κεντρικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου & δύο πολιτικές εκπομπές;

Ποιος γνωστός δημοσιογράφος έκανε μεταγραφή στην ΕΡΤ;

ΕΡΤ Rnew

Μόνο λίγες ημέρες πέρασαν από την ανακοίνωση του Απόστολου Μαγγηριάδη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι αποχωρεί μετά από 6 χρόνια από τον ΣΚΑΙ, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Διαβάστε Επίσης

Με μια επίσημη ανακοίνωση η ΕΡΤ το πρωί της Τετάρτης έκανε γνωστό πως ο έμπειρος δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό της κι αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, ενώ θα επιμελείται και θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, δύο πολιτικές εκπομπές που θα μεταδίδονται από το ERTNEWS.

Απόστολος Μαγγηριάδης

Αναλυτικα, η ανακοίνωση:

Με έναν ακόμα καταξιωμένο δημοσιογράφο που έχει διαγράψει μια πολύ πετυχημένη διαδρομή στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο ενισχύει η ΕΡΤ τον ενημερωτικό της τομέα.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης θα ενταχθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό της ΕΡΤ, αλλά και του νέου ενημερωτικού καναλιού, ΕRTNEWS, με διπλό ρόλο.

Θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, ενώ θα επιμελείται και θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, δύο πολιτικές εκπομπές που θα μεταδίδονται από το ERTNEWS.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης έχει καλύψει το διπλωματικό και πολιτικό ρεπορτάζ και έχει εργαστεί για τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και MEGA, όπως και για τις εφημερίδες "Η Καθημερινή" και "Τα Νέα". Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα