Follow us

Ως πότε θα λέμε προσβλητικά πράγματα στην τηλεόραση just for fun;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις Γαβαλά & Αποστολόπουλου

Αποστολόπουλος - Γαβαλάς

Είναι πια κοινό μυστικό: κάποιες εκπομπές ρωτούν ξανά και ξανά τα ίδια πρόσωπα για τα ίδια πράγματα. Φυσικά επειδή ξανά και ξανά ξέρουν πως οι απαντήσεις που θα λάβουν θα είναι κίτρινες, πουληστερές και εντελώς εμπαθείς.

Εδώ και 2-3 εβδομάδες έχω δει σε 2-3 μεριές τον Λάκη Γαβαλά, που κατα τα άλλα πολύ συμπαθώ, να μας ανακοινώνει ότι για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν τα βρήκε με την παραγωγή του GNTM -γούστο του και καπέλο του- αλλά παράλληλα κάνει απαξιωτικά σχόλια τόσο για τον Καράβα όσο για την Χατζηπαντελή. Για τον Θεό ρε παιδιά, δεν βαρεθήκατε;

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Δηλαδή συγγνώμη το απόλυτα "κακό" reality, το "My Style Rocks”, που το βλέπαμε απλά και μόνο για τις στιγμές που η Τούνη έλεγε την άλλη "πατσαβούρα”, για τις "γκατούλες” και τα λοιπά ξεκατινιάσματα με Κουδουνάρη και λοιπή συνομοταξία ήταν καλό; Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει κάθε τόσο ο κάθε άνθρωπος που έχει υπηρετήσει σχεδόν αντιγραφές παρόμοιων project με το αυθεντικό και τα πρόσωπά του; Λες και όλοι τους στην τηλεόραση κάνουν... high fashion και τους ενοχλούν πραγματικά επιτυχημένοι άνθρωποι όταν μπαίνουν σε εκπομπές που τυχαία ή μη οι ίδιοι τελικά δεν είναι.

Έχεις και τον Νίκο Αποστολόπουλο, που νομίζω τελευταία φορά που είπε καλή κουβέντα για άνθρωπο νομίζω ήταν στη βάφτισή του, να προσπαθεί κάθε σεζόν να απαξιώσει τους πάντες. Κάπου ώπα ρε παιδιά, δεν έχετε αφήσει έμβιο για έμβιο ον που να μην το κρίνετε... καυστικά. Και εδώ δεν μιλάμε ούτε για κριτική, ούτε για καυστικό σχόλιο. Μιλάμε για ατάκες μεταξύ "ποια είναι”, "τι κάνει εκεί”, "δεν ξέρω πού έχει δουλέψει” και πάντα καταλήγουμε στο "εγώ δεν το βλέπω το GNTM”. Ως πότε θα αναπαράγουμε την τοξικότητα ξανά και ξανά και ξανά για να γεμίζουμε φέτες από συνεντευξούλες που δίνουν διασημότητα 12 ωρών; Γιατί μέχρι εκεί φτάνει ο ντόρος που δημιουργούν πια.

Και για να καταλάβω δηλαδή, εσείς τα πιστεύετε όλα αυτά που λέτε; Και γενικότερα υπάρχει κόσμος που παίρνει σοβαρά αυτές τις δηλώσεις ή απλά γίνονται για να ικανοποιήσετε το εγώ σας, ώστε να παίζετε κάθε δεύτερη μέρα σε ανούσιες γκόσιπ εκπομπές που μια θα σας αποθεώνουν και μια θα σας ειρωνεύονται;

Πιστέψτε με πάντως μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας τα ακούτε. Ο κόσμος αν θέλει να δει την Καγιά, δεν θα σας ρωτήσει. Ευτυχώς.

Ως πότε θα λέμε προσβλητικά πράγματα στην τηλεόραση just for fun;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα