Follow us

Αυτός και ο άλλος | Αυτή είναι η ανατρεπτική καλεσμένη αυτής της εβδομάδας

Ποια ισχυρή κυρία θα φιλοξενηθεί στο "Αυτός και ο άλλος";

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος", με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 21 Ιουνίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15, για να διαλύσει πολλούς μύθους γύρω από το όνομά της αλλά και να επιβεβαιώσει μια μεγάλη αλήθεια: για τη "Σιδηρά Κυρία" δεν υπάρχει τίποτα που "δεν γίνεται".

Αυτός και ο άλλος | Αυτή είναι η ανατρεπτική καλεσμένη αυτής της εβδομάδας

Η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης και αποφασιστικότητας κάνει μια αναδρομή σε όλη τη διαδρομή της από την Κρήτη μέχρι να φτάσει να συμπεριλαμβάνεται στις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη. Μιλάει για τη στιγμή που έκλαψε μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, παραδέχεται ότι έχει αδικήσει ανθρώπους και αποκαλύπτει τη στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων που θα της μείνει αξέχαστη.

Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη Αυτός κι ο άλλος

Εξομολογητική και βαθιά ειλικρινής, όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αναφέρεται στη γνωριμία της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, μιλάει για τα παιχνίδια που παίζει σήμερα με τις εγγονές της και αποκαλύπτει ποια φωτογραφία κουβαλάει πάντα μαζί της -μέσα στην περίφημη ατζέντα, που ποτέ δεν αποχωρίζεται.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, σε μια διαφορετική συνέντευξη, που δεν πρέπει να χάσεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα