Follow us

Τέλος το "Ντέρτι" από τον ΑΝΤ1 - Η αιχμηρή ανακοίνωση των δημιουργών & οι βολές κατά του Alpha

Δεν βγαίνει το "Ντέρτι" στον ΑΝΤ1 τελικά λόγω... Alpha

ΑΝΤ1 30 χρόνια

Η πολυαναμενόμενη νέα δουλειά των δημιουργών των "Άγριων Μελισσών", Μελίνας Τσαμπάνη, Πέτρου Καλκόβαλη και Λευτέρη Χαρίτου, με τίτλο "Ντέρτι" δεν θα βγει τελικά την ερχόμενη σεζόν στον αέρα του ΑΝΤ1.

Όπως ανακοίνωσαν οι δημιουργοί της σειράς, ο λόγος που πήραν την απόφαση να ματαιώσουν την παραγωγή της συγκεκριμένης σειράς είναι πως σε ανταγωνιστικό κανάλι έχει ξεκινήσει η προετοιμασία μιας νέας σειράς με παρόμοια θεματική, που δεν είναι άλλη από την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας "Αυτή η νύχτα μένει" από τον Alpha.

Η κοινη ανακοίνωση των δημιουργων

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους συντελεστές και ηθοποιούς ήρθαν σ’επαφή μαζί μας για να συμμετέχουν στην σειρά "Ντέρτι" η οποία ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί τον Γενάρη του 2023, καθώς και τους τηλεθεατές που μας έχουν τιμήσει με το ενδιαφέρον τους για την επόμενη δουλειά μας, ότι η εν λόγω παραγωγή αναβάλλεται. Στη θέση της έρχεται μια νέα πρόταση, που κανονικά θα ακολουθούσε το "Ντέρτι" αλλά λόγω των συνθηκών αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μ’αυτήν στην παρούσα φάση και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν όταν πρέπει απ’τους αρμόδιους.

Κι επειδή γράφτηκαν ήδη κάποια πράγματα για την απόφασή μας, να επιβεβαιώσουμε ότι η αλλαγή γίνεται γιατί ενημερωθήκαμε για την προετοιμασία μιας παρόμοιας σειράς που τοποθετεί την ιστορία της στα νυχτερινά κέντρα, με επίκεντρο το λαϊκό τραγούδι και η οποία θα βγει νωρίτερα στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Γνωρίζουμε για ποιο λόγο έγινε αυτή η επιλογή από το συγκεκριμένο σταθμό, πότε αποφασίστηκε και πού αποσκοπούσε. Ο χώρος μας είναι μικρός άλλωστε. Τα στελέχη που επέλεξαν να φέρουν αυτά τα "νέα ήθη" στο χώρο της μυθοπλασίας προφανώς στοχεύουν κυρίως στην αποδυνάμωση του ανταγωνισμού, κι όχι στην ανάγκη του κοινού για διαφορετικό και πλούσιο περιεχόμενο.

Σε ό,τι μας αφορά, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν μας εκφράζει η προοπτική να προβάλλονται ταυτόχρονα δυο ομοειδή προγράμματα και δεν αρμόζει στην προσπάθεια που γίνεται αυτήν τη στιγμή για την αναβίωση της καλής μυθοπλασίας που πρέπει να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη πρωτότυπων σεναρίων και ποιοτικών σειρών. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μας άποψη και μετά από πολλή σκέψη, καταλήξαμε να μην συμμετέχουμε σε μια διαδικασία που μετατρέπει την μυθοπλασία σε αρένα.

Και τέλος ένας προβληματισμός προς τους συναδέλφους μας. Πόσο εύκολα μετά από αυτό το γεγονός θα ανταλλάσσετε ιδέες, θα μιλάτε για τις σειρές που ετοιμάζετε και θα παρουσιάζετε τα σενάριά σας στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τουλάχιστον για μας θα είναι δύσκολο. Τροφή για σκέψη...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα