Follow us

Νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες με μη επεμβατικό τρόπο; Κι όμως, γίνεται

Τα ενέσιμα fillers και το Botox δεν είναι πάντα η λύση.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
dddfs

Αν ένα πράγμα είναι σίγουρο είναι ότι όλες μας, κάποια στιγμή, θα εμφανίσουμε ρυτίδες στο πρόσωπο. Και όσο κι αν, σε καμία περίπτωση, δεν είναι κάτι κακό, αφού δείχνουν πόσο καλή ζωή έχεις κάνει και αποτελούν την απόδειξη όλων των συναισθημάτων και των εμπειριών που έχεις βιώσει, η αλήθεια είναι ότι είναι ένα δείγμα αλλαγών που συμβαίνουν στο δέρμα μας.

Οι λεπτές γραμμές έκφρασης (δυναμικές ρυτίδες) που αποτυπώνουν όλα μας τα συναισθήματα τείνουν να εγκαθίστανται στο δέρμα με το πέρασμα του χρόνου, με διάφορους παράγοντες να εμποδίζουν την επιστροφή της επιδερμίδας στην προτέρα κατάσταση, μετατρέποντας έτσι τις δυναμικές ρυτίδες σε στατικές.

Αποτέλεσμα; Είναι πολύ πιθανό να έχεις λεπτές γραμμές ήδη από τα 20 σου, ενώ στα early 30s αυτές οι γραμμές έχουν ήδη αρχίσει να βαθαίνουν και να μένουν μόνιμα στο δέρμα σου.

The treatments

Κι επειδή γνωρίζουμε ότι θες το δέρμα σου να είναι φρέσκο και νεανικό, ει δυνατόν χωρίς τη χρήση επεμβατικών fillers, σού παρουσιάζουμε τη δερμοκαλλυντική αγωγή Fillerina, την πρώτη μη ενέσιμη γενιά αγωγής filler για εύκολη εφαρμογή στο σπίτι.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα