Follow us

Η τούρτα της μαμάς | Ζητείται επειγόνως νταντά! Όλα όσα έρχονται στο νέο επεισόδιο

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο της σειράς "Η τούρτα της μαμάς"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ξεκαρδιστικές καταστάσεις, απρόσμενες συναντήσεις και αστείρευτο γέλιο στο νέο απολαυστικό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 "Η τούρτα της μαμάς", που μεταδίδεται την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, στις 22:00.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, ώρα 22:00 | Eπεισόδιο 22ο: "Η τελευταία ακρόαση"

Οι υποχρεώσεις της Ευανθίας αυξάνονται ημέρα με την ημέρα όσο ασχολείται με τη μαγειρική, κι έτσι πλέον δεν έχει χρόνο να φροντίσει το μωρό.

Οι γονείς του και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τρέχουν με τις δουλειές τους, οπότε έχει έρθει η ώρα να βρουν μια νταντά. Τα κάστινγκ γίνονται το ένα μετά το άλλο, αλλά η μία είναι χειρότερη από την άλλη.

Ο Γιάγκος προτείνει τη φίλη του τη Στέλλα, νέα, ωραία και με ανάγκη για δουλειά. Εκείνη νομίζει πως θα τους καταφέρει με τον τρόπο της και με την απήχηση που έχει στους άντρες, αλλά ο Πάρης και κάποιο ακόμα μέλος της οικογένειας δουλεύουν μάλλον εναντίον της. Μένει να μάθουμε ποιος και γιατί…

Ως guest εμφανίζεται η Χρυσούλα Παπά στον ρόλο της Στέλλας, φίλης του Γιάγκου, η οποία έρχεται ως νταντά για να αναλάβει το μωρό της Τζένης και του Θωμά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα