Follow us

Τατιάνα Στεφανίδου: "Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο T-live για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας και τα πανάκια" - Τα νέα δεδομένα για τον Μάνο Δασκαλάκη

Όσα αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου στο "Happy Day"

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και λίγο πριν την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου στο "Happy Day” και αποκάλυψε όσα θα δουν οι τηλεθεατές σήμερα στο "T-Live”, δηλαδή τις νέες δηλώσεις της μητέρας και κατηγορούμενης στην εκπομπή του Alpha.

Διαβάστε Επίσης

Αρχικά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας: "Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πίστευε και δε μπορεί να πιστέψει μέχρι αυτή την ώρα ότι η σύζυγός του είναι αυτή που σκότωσε τα παιδιά του. Προφανώς, ο άνθρωπος αυτός πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή ότι κάτι άλλο έχει συμβεί, δε μπορούσε να το διανοηθεί ενδεχομένως. Άρα, από εδώ και πέρα θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Περιμένουμε να στραφεί εναντίον της γυναίκας του, να είναι δηλαδή πολιτική αγωγή στο δικαστήριο που θα έρθει. Δε νομίζω να τον ξαναδούμε ποτέ να της κρατάει το χέρι και να είναι στο πλευρό της".

Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου πρόσθεσε: "Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για τον Μάνο Δασκαλάκη και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ότι είχαν συμμετοχή εν γνώσει τους στον θάνατο των παιδιών. Αν υπάρχει κάποια οποιαδήποτε έμμεση ανάμειξη, αυτό η αστυνομία –μέχρι αυτή την ώρα- πιστεύει ότι έχει γίνει άθελά τους. Ενδεχομένως δηλαδή να έχουν γίνει πιόνια της κατηγορούμενης. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι όλα θα ερευνηθούν. Και αυτοί οι δύο άνθρωποι θα ερευνηθούν. Και αν έχουν συμμετοχή, η αστυνομία εκτιμά –μέχρι αυτή την ώρα- ότι η συμμετοχή τους στον θάνατο δεν ήταν από πρόθεση. Αυτό μένει να αποδειχθεί".

Η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε ότι οι Αρχές έχουν πειστεί ότι η κατηγορούμενη έχει αφαιρέσει τις ζωές και της Μαλένας και της Ίριδας. "Μένει πλέον να ερευνηθεί ο μηχανισμός θανάτου, τώρα θα πρέπει οι Αρχές να βρουν με ποιον τρόπο το έκανε, αν αφαίρεσε τη ζωή τους. Η εκτίμηση και οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι είναι αυτή που σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά της και μένει να τεκμηριωθεί" είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το σημερινό "T-Live”, θα προβληθεί ακόμα μια συνομιλία της Ρούλας Πισπιρίγκου με δημοσιογράφους της εκπομπής.

"Σήμερα, θα ακούσουμε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλά για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας και θα την ακούσουμε να δίνει απαντήσεις για τα πανάκια. Το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια. Η γυναίκα αυτή είχε αποδείξει ότι είναι σατανικά χειριστική. Ο τρόπος που έστησε τον θάνατο των παιδιών της, οι χειρισμοί που έκανε, πώς επέλεξε να τους δημιουργεί πρώτα κρίσεις, να οδηγούνται τα παιδιά στο νοσοκομείο, ο θάνατος να είναι εντός του νοσοκομείου, πώς η κεταμίνη είναι ουσία που υπάρχει μέσα στο νοσοκομείο, πώς σήμερα θα πάει και θα ισχυριστεί μέσω των δικηγόρων της να αποδείξουν οι γιατροί ότι εκείνη έδωσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, αφού μέσα στα νοσοκομεία υπάρχει η κεταμίνη" είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα