Follow us

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star: "Ειπώθηκε ένα ψέμα από τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή"

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε ζωντανά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και μίλησε στον Σπύρο Λάμπρου για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Για τη στάση που κρατούν τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης, η ίδια τόνισε: "Τους είδαμε ενωμένους να μιλούν για την κατάληξη των παιδιών, τους είδαμε στο τρισάγιο χέρι χέρι, τώρα βλέπουμε τη Ρούλα στη ΓΑΔΑ και τον Μανό να δίνει συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό, να μην έχει πάει να τη δει στη ΓΑΔΑ. Μαθαίνω ότι η Ρούλα είναι πολύ δυσαρεστημένη με αυτό, είναι έτοιμη να ζητήσει το διαζύγιο. Σύμφωνα με τους δικηγόρους η Ρούλα έχει άσσο στο μανίκι της. Είναι έτοιμη να μιλήσει στον ανακριτή.

Θα μιλάμε για το μοιραίο 20λεπτο που η Ρούλα επιμένει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και ότι η ΓΑΔΑ έχει δώσει λανθασμένα στοιχεία. Ο Μάνος επέλεξε να δώσει συνέντευξη στον άνθρωπο που τόσο καιρό ήταν αντίθετος με την οικογένεια, φοβάται κάτι, θέλει να διαχωρίσει τη θέση του".

Μιλώντας για το εάν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην πολύκροτη υπόθεση, η παρουσιάστρια σημείωσε: "Αναμένεται άμεσα η ομάδα Καρακούκη να δώσει νέο πόρισμα που μπορεί να δένει αυτές τις τρεις απώλειες".

Περνώντας στο μυστήριο θάνατο της σπιτονοικοκυράς, η Ζήνα Κουτσελίνη σημείωσε για την τοποθέτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις "Αλήθειες με τη Ζήνα": "Είχε μιλήσει στον Γιώργο Σόμπολο για έναν καρκίνο που είχε η συγκεκριμένη σπιτονοικοκυρά, κάτι που δεν προκύπτει από τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δηλαδή οι άνθρωποι που μίλησαν, μίλησαν για μια γυναίκα κατάκοιτη, αλλά από άλλο πρόβλημα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα