Follow us

"Τροχός της Τύχης" | Αυτοί είναι ο λαμπεροί καλεσμένοι του Πέτρου Πολυχρονίδη στο special Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε την Παραμονή Χριστουγέννων στον "Τροχό της τύχης"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Τροχός της τύχης

Την ωραιότερη εβδομάδα του χρόνου, την εβδομάδα των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα την Παραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24/12, τον "Τροχό της Τύχης" (18:40 – 19:50) "γυρίζουν", με χαρά, αγαπημένοι παρουσιαστές.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά υποδέχονται με το πιο ζεστό τους χαμόγελο στο στολισμένο πλατό ξεχωριστούς παίκτες, την πιο λαμπρή περίοδο του χρόνου για να διασκεδάσουν και να παίξουν αλλά και για να κερδίσουν χρήματα, που θα διατεθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Παραμονή Χριστουγέννων - Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου

Την Παραμονή Χριστουγέννων Παρασκευή 24/12, το Breakfast θα σερβιριστεί το απόγευμα! Ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχεται τον Γιώργο Καρτελιά, την Ελίνα Παπίλα και τον συμπατριώτη του Τάσο Μπιμπισίδη, από τo "Breakfast@star".

Η… μάχη του πρωινού γίνεται στο πλατό του "Τροχού της Τύχης"! Ποιος θα είναι ο τυχερός, ποιος θα κάνει την ανατροπή και ποιος θα πάρει δικαιωματικά τη μαύρη γάτα; Το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις θα ευχηθούν από καρδιάς "Καλά Χριστούγεννα”!

Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης και τη νέα σεζόν, ανήκουν στον "Τροχό της Τύχης" με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Νατάσα Κουβελά. Γιατί στον "Τροχό της Τύχης” όποιος γυρίζει κερδίζει, για 8η χρονιά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα