Follow us

Νέα καταγγελία "βόμβα" για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από οικογενειακή του φίλη - "Μια νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε..."

Μία νέα καταγγελία από πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου είδε το φως της δημοσιότητας. Τι είπε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που ήρθε σε επικοινωνία με το θύμα.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Σταθης Παναγιωτοπουλος

Ανοίγουν σιγά-σιγά κι άλλα στόματα για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς πολλές κοπέλες που είχαν ερωτική σχέση μαζί του, πανικοβλημένες άρχισαν την αναζήτηση.

Μία αποκάλυψη για μία νέα καταγγελία από πρώην σύντροφό του, είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στην εκπομπή πως αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

"Η νέα καταγγελία είναι πολύ σοβαρή. Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…", είπε ο κ. Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του με ακόμη ένα θύμα εκδικητικής πορνογραφίας.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τόνισε πως η κοπέλα είναι πολύ νεότερη από τον 58χρονο, καθώς και ότι βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ. Ο γνωστός δικηγόρος είπε επίσης πως πρόκειται για οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τουλάχιστον εννέα γυναίκες έχουν προβεί σε ανάλογες καταγγελίες κατά του 58χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην συνεργάτης των "Ράδιο Αρβύλα" παραμένει στη Θεσσαλονίκη, παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να το έχει "σκάσει" με τη σύζυγό του για το Μεξικό.

Η κάμερα τον εντόπισε να κατεβαίνει από το σπίτι του στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος. Δεν έκανε καμία δήλωση. Ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν νιώθει τύψεις ή έχει τον έχει αγγίξει πως η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες, ωστόσο δεν έδωσε καμία απάντηση. Μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Πηγή: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα