Follow us

Carpisa | Το ιταλικό brand γιορτάζει την 20ή του επέτειο - Δύο δεκαετίες με όραμα, δημιουργικότητα και καινοτομία!

20 χρόνια αφιερωμένα στην ανάπτυξη πανέμορφων και πρακτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που απευθύνονται σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς.

Ξένη Δημοσίευση
ΓΡΑΦΕΙ: ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Carpisa

Ως συντάκτριες μόδας ψάχνουμε πάντα τις τελευταίες τάσεις, τις εξελίξεις στη βιομηχανία της μόδας, τις προτάσεις και τις ιδέες που θα εξελίξουν το στιλ σου και θα καλύψουν τις ανάγκες σου. Παράλληλα, θέλουμε να βλέπουμε και να στηρίζουμε brands που έχουν θετικό αντίκτυπο στον χώρο αυτό. Ένας από αυτούς είναι η συμπερίληψη ( inclusivity), ένας όρος που συμπεριλαμβάνει κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά, την ταυτότητα, την εθνικότητα ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Ένας εξίσου σημαντικός με αυτόν είναι η περιβαλλοντική μέριμνα και οι βιώσιμες πρακτικές που υιοθετεί ένα brand. Η Carpisa, το ιταλικό brand με τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ, τις τσάντες, έχει ως σκοπό όχι απλά να καλύψει όλες τις ανάγκες μας, αλλά να απευθύνεται σε κάθε καταναλωτή χωρίς να κάνει διακρίσεις κάνοντας το inclusivity πράξη και τη βιωσιμότητα στόχο της υιοθετώντας "πράσινες" πρακτικές. Με αυτό το όραμα, η Carpisa έφτασε σήμερα να θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα brands και να γιορτάζει την 20ή της επέτειο.

Η Carpisa γιορτάζει | 20 χρόνια με όραμα, δημιουργικότητα και καινοτομία

Από την αρχή, η δέσμευση του brand ήταν να καλύψει τις ανάγκες του κοινού του, προσφέροντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων, που αφορά σε αναψυχή, στο γραφείο, στις καθημερινές και ειδικές περιστάσεις. Προκειμένου να τονίσει το εύρος της, δημιουργεί μια καμπάνια που φέρει τον τίτλο: "20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", όπου κύριοι χαρακτήρες είναι απλοί άνθρωποι, διαφορετικής ηλικίας κι εθνικότητας, διαφορετικού φύλου και υποβάθρου.

Δες περισσότερα στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα