Follow us

#ΤοMegaToKalo | Η νέα καμπάνια του MEGA θυμίζει εποχές τηλεοπτικής ακμής

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του MEGA μάς θύμισε πώς λειτουργούσε η τηλεόραση πριν αρκετά χρόνια

MEGA RNEW

Το MEGA ανανεώνεται, αφήνοντας πλέον στο παρελθόν το αξέχαστο #MEGAmou, και υποδέχεται τη νέα του καμπάνια με κεντρικό moto #ΤοMegaToKalo.

#ΤοMegaToKalo | Η νέα καμπάνια του MEGA θυμίζει εποχές τηλεοπτικής ακμής

Το Μεγάλο Κανάλι, λίγο πριν λανσάρει το πανίσχυρο νέο του πρόγραμμα που συγκεντρώνει μερικά από τα πιο επιδραστικά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης κυρίως στον ψυχαγωγικό τομέα, ανανεώνει την εικόνα του, παρουσιάζοντας τα νέα του σήματα.

MEGA RNEW

Νεα εικονα, νεα εποχη για το MEGA

Νέα idents, νέα γραφικά, νέο μουσικό σήμα βρίσκονται ήδη on air και διαμορφώνουν τη
σύγχρονη εικόνα του.


Με βασικό δημιουργικό άξονα το λογότυπο του καναλιού, κάθε ένα από τα σήματα (idents) αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα, ύφος και συμπεριφορά. Ταυτίζεται με διαφορετικές καταστάσεις και συναισθήματα. Γιατί, το MEGA δεν είναι απλά ένα λογότυπο καναλιού… Μέσα από την τρισδιάστατη απεικόνισή του, το λογότυπο γίνεται διαδραστικό και καλεί τον θεατή σε ένα παιχνίδι εικόνας, κίνησης, χρωμάτων και υφών.

#ToMegaToKalo

Σύνθημα του νέου προγράμματος του MEGA είναι η φράση "Το ΜEGA το καλό", που παραφράζει τη φράση "το δέκα το καλό" και προσπαθεί να μας πείσει πως ο σταθμός γυρνά σε μία "ορθόδοξη" εποχή που τα προγράμματα ήταν πιο λαμπερά, πιο επιδραστικά και σίγουρα πρωτοπόρα.

Μια πρώτη γεύση της καμπάνιας του νέου προγράμματος μάλιστα παίρνει κανείς από το teaser της σειράς "Η γη της Ελιάς" των Αντρέα Γεωργίου αλλά και της νέας σειράς του Θοδωρή Παπαδουλάκη "Κομάντα & Δράκοι".

Αντωνάτος - Υπογραφή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα