Follow us

Φινάλε στη συνεργασία Alpha & Ελεονώρας Μελέτη - Το χρονικό του άδοξου τέλους για τα "Μεσάνυχτα" & τα σενάρια για την επόμενη MEGA-λη συνεργασία

Ποιους υποδέχεται η Ελεονώρα Μελέτη στα τελευταία "Μεσάνυχτα" μέσα από τη συχνότητα του Alpha;

Ελεονώρα Μελέτη Rnew

Ολοκληρώνεται η συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha με την τελευταία εκπομπή "Μεσάνυχτα" που έρχεται να κλείσει μια κάθε άλλο παρά ήσυχη σεζόν για την παρουσιάστρια.

Η τελευταία εκπομπη "Μεσανυχτα"

Η τελευταία της εκπομπή θα μεταδοθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 23 Ιουνίου, στη 1 τη νύχτα, γράφοντας και τυπικά την τελευταία σελίδα στο βιβλίο της συνεργασίας των δύο πλευρών. Καλεσμένοι στην εκπομπή αυτή θα είναι ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Μάριος Ιορδάνου.

Μια ταραγμενη σεζον για την Ελεονωρα Μελετη & τον Alpha

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελεονώρα Μελέτη, μετά από δύο πολύ επιτυχημένες σεζόν στη νυχτερινή ζώνη του Alpha, ανακοινώθηκε πως θα αναλάμβανε την καθημερινή πρωινή infotainment ζώνη, πριν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, σε μία ειδική τηλεοπτική σύμπραξη με την ίδια μπροστά αλλά τον Νίκο Μάνεση επικεφαλής πίσω από τις κάμερες. Η διαμάχη που προέκυψε άμεσα μεταξύ των δύο ονομάτων του σταθμού οδήγησε στην αποδόμηση της ομάδας και στο άδοξο τέλος της εκπομπής "Ώρα για Μελέτη" που αντικαταστάθηκε από το "T-Live" της Τατιάνας Στεφανίδου.

Διαβάστε Επίσης

Ο Alpha μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν κάποιες εβδομάδες έδωσε πίσω στην παρουσιάστρια τη late night εκπομπή της "Μεσάνυχτα", κάτι που προβλεπόταν μάλιστα από το συμβόλαιό της, όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από δημοσιεύματα του περασμένου χειμώνα. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα με δύο επεισόδια την εβδομάδα (όπως και τις προηγούμενες σεζόν) αλλά μόλις μετά από δύο εβδομάδες το ραντεβού με τους τηλεθεατές έγινε μόνο τις νύχτες της Τετάρτης, κίνηση που επίσης συζητήθηκε αρκετά. Μάλιστα, σε δεύτερο χρόνο η εκπομπή, που λόγω τίτλου επρόκειτο να μεταδίδεται κοντά στα μεσάνυχτα, εξορίστηκε στη 1 τη νύχτα, ορισμένες φορές και λίγο αργότερα, βγάζοντάς την ουσιαστικά εκτός ανταγωνιστικού πλαισίου.

H MEGA-λη μεταγραφη

Αν όλα πάνε καλά, οι πληροφορίες θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να έχει δώσει ήδη τα χέρια με το MEGA, όπου πλέον βρίσκονται αρκετά στελέχη της παλιάς φρουράς του Alpha με την οποία η παρουσιάστρια είχε άριστες σχέσεις και την περίοδο της συνεργασίας τους οι εκπομπές της βρίσκονταν στην κορυφή της τηλεθέασης.

Τα σενάρια για την επόμενη σεζόν θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να αναλαμβάνει και πάλι την πρωινή ζώνη, είτε στις 8 είτε στις 10 το πρωί, με μία infotainment εκπομπή και τον Κώστα Τσουρό στο πλευρό της. Μάλιστα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα λέγεται πως στην ομάδα της εντάχθηκε και ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος, που διέκοψε τη συνεργασία του με το "Love it" της Ιωάννας Μαλέσκου, αναλαμβάνοντας την αρχισυνταξία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα