Follow us

Την καμπάνια Life’s Good για το 2021 εγκαινιάζουν οι Charlie Puth και Jackson Tisi

Η LG καλεί νέους μουσικούς και δημιουργούς να εκφράσουν το δικό τους μήνυμα για την καμπάνια "Life’s Good"

Ξένη Δημοσίευση
ΓΡΑΦΕΙ: ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Την καμπάνια Life’s Good για το 2021 εγκαινιάζουν οι Charlie Puth και Jackson Tisi

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την καμπάνια ”Life's Good” για το 2021 η οποία αποτελείται από δύο συναρπαστικά μέρη: το "Life's Good Music Project” σε συνεργασία με τον γνωστό τραγουδιστή, συνθέτη και παραγωγό Charlie Puth και το "Life's Good Film”, σε σκηνοθεσία του ανερχόμενου σταρ Jackson Tisi.

Την καμπάνια Life’s Good για το 2021 εγκαινιάζουν οι Charlie Puth και Jackson Tisi

Η "Life's Good” καμπάνια της LG δίνει στους νέους σε όλον τον κόσμο την ευκαιρία να αφήσουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους να λάμψει. Το Life's Good Music Project, το οποίο λανσαρίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι, καλεί επίδοξους, νέους ερμηνευτές να μοιραστούν τις δικές τους συνθέσεις εκφράζοντας το αισιόδοξο μήνυμα "Life's Good” της LG. Όποιος λατρεύει τη μουσική και το τραγούδι μπορεί να υποβάλει τη δική του πρόταση μουσικής υπόκρουσης με βάση την έκδοση του 2021 για το τραγούδι Life's Good, από τον παραγωγό Charlie Puth. Το ταλέντο πίσω από τις νικητήριες υποψηφιότητες θα κερδίσει τηλεοράσεις OLED μαζί με άλλα προϊόντα LG και την ευκαιρία να ολοκληρώσει και να εκτελέσει το τραγούδι μαζί με τον Puth.

Η υποβολή στο Life’s Good Music Project πραγματοποιείται με τη δημοσίευση της συμμετοχής στο Instagram ή στο YouTube με το hashtag #LifeisGoodMusic_LG έως τις 27 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή μπορείτε να βρείτε στο εδώ.

"Ανυπομονώ να δω τις συμμετοχές και να ακούσω τη μελωδία και το ρεφρέν", δήλωσε ο Puth. "Η μουσική ήταν πάντα πηγή θεραπείας και ενδυνάμωσης για μένα, και ξέρω ότι πρόκειται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους".

Τη φετινή Life’s Good Film θα σκηνοθετήσει ο Jackson Tisi, ο οποίος κέρδισε το Χρυσό "Young Director Award 2020" για το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, LEON. Η LG προσκαλεί την επόμενη γενιά δημιουργών να αιχμαλωτίσουν στιγμές και μέρη που δίνουν νόημα στη ζωή τους, καθώς και να αναδείξουν τον τρόπο που ερμηνεύουν τη Life's Good φιλοσοφία της LG.

Το συνοδευτικό Life’s Good Film Project έχει σκοπό να μεταδώσει ένα παγκόσμιο μήνυμα ελπίδας και να γιορτάσει τις πολυδιάστατες εμπειρίες και απόψεις των δημιουργών από όλον τον κόσμο μέσω των εμπνευσμένων, μοναδικών ιστοριών τους. Η υποβολή πραγματοποιείται με τη δημοσίευση της συμμετοχής στο Instagram ή στο YouTube με το hashtag #LifeisGoodFilm_LG έως τις 27 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή μπορείτε να βρείτε εδώ!

"Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι βαθύ στις καθημερινές μας σκέψεις και στα μέρη που πηγαίνουμε για να αναζητήσουμε έμπνευση ή παρηγοριά", δήλωσε ο Tisi. "Μέσω της ταινίας θα μοιραστούμε αυτό που δίνει δύναμη στην καθημερινότητα των ανθρώπων, μεταδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα για το τι μας επιφυλάσσει ακόμα η ζωή".

Για να συνοδεύσει την καμπάνια Life’s Good, η LG δημιούργησε επίσης ένα κανάλι στο GIPHY προσφέροντας μια ποικιλία από αυτοκόλλητα GIF - συμπεριλαμβανομένων εκείνων τόσο από το Life's Good Music Project όσο και από το Life's Good Film Project - για χρήση σε Instagram, TikTok, Snapchat και άλλες κοινωνικές πλατφόρμες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια 2021 Life’s Good, μείνετε συντονισμένοι στο LG Global YouTube channel και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα