Follow us

Αποχωρεί και ο Αντώνης Κανάκης από το OPEN; Οι διεκδικητές του "Ράδιο Αρβύλα" μετά την τεράστια επιτυχία της φετινής σεζόν

Θα καταφέρει το Open να κρατήσει έστω τον Αντώνη Κανάκη; Αποχωρούν ένας ένας οι παρουσιαστές

Ράδιο Αρβύλα

Πιθανό να μην συνεχίσει στο OPEN είναι και το "Ράδιο Αρβύλα".

Όλα τα καναλια -πλην ΣΚΑΪ- θελουν το "Ραδιο Αρβυλα"

Σύμφωνα με το "Τηλέραμα", σχεδόν όλα τα κανάλια πέρα από τον ΣΚΑΪ, διεκδικούν τις παραγωγές του Αντώνη Κανάκη μετά τη μεγάλη επιτυχία της φετινής σεζόν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στελέχτη των αντίπαλων σταθμών για να συναντήσουν τον Αντώνη Κανάκη και να τον πείσουν για μία νέα συνεργασία.

Σε ποιον θα πει το "ναι";

Ο Αντώνης Κανάκης αναμένεται να πει το πολυπόθητο "ναι" σε όποιον σταθμό αφενός εξασφαλίσει πλήρη ελευθερία στη σατιρική εκπομπή του, καθώς διαχρονικά δεν έχει δεχθεί "στεγανά" και λογοκρισία, ενώ σημαντικός παράγοντας είναι η διασφάλιση του παρεΐστικου και "οικογενειακού" χαρακτήρα που χρειάζεται μια τέτοια συνεργασία, ώστε το αποτέλεσμα της εκπομπής να είναι το αναμενόμενο.

Νεα δεδομενα

Το μόνο σίγουρο είναι πως το "Ράδιο Αρβύλα" τη νέα σεζόν δεν θα είναι καθημερινό, ώστε να μην χαλάσει η συνταγή και το ευφάνταστο σχολιαστικό περιεχόμενο. Άλλωστε τα πρώτα δείγματα της μείωσης των επεισοδίων φάνηκαν εδώ και λίγες εβδομάδες, καθώς τις Παρασκευές παρακολουθούσαμε το "Βινύλιο" σε επανάληψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα