Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου & Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναλαμβάνουν τη μεσημεριανή ζώνη της ΕΡΤ! Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα τους εκπομπή

Και επίσημα στην ΕΡΤ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος - Πώς θα συνεχιστεί και το "DOT" στον ΣΚΑΪ

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανήκουν και επίσημα πια στο δυναμικό της ΕΡΤ, λίγο πριν την αποχώρησή τους από τον ΣΚΑΪ.

Tελος για το "φλΕΡΤ", νεα εποχη στην απογευματινη ζωνη της ΕΡΤ

Σύμφωνα με τη Real Life, η εκπομπή τους θα είναι δίωρη στην μεσημερο-απογευματινή ζώνη της ΕΡΤ1, αντικαθιστώντας το "φλΕΡΤ" της Νάντιας Κοντογεώργη που ρίχνει αυλαία στο τέλος της φετινής σεζόν. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή θα ξεκινά στις 16:00 και θα ολοκληρώνεται στις 18:00.

Μάλιστα, η έγκριση της εκπομπής πέρασε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ και ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία της νέας τους εκπομπής. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εκπομπή θα βασίζεται κατά κύριο λόγο πάνω στο δίδυμο των παρουσιαστών, που έχουν μακρά εμπειρία σε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές αλλά όχι σε ζωντανό πρόγραμμα, ενώ η εκπομπή τους θα αντλεί στοιχεία από αντίστοιχο format της αμερικανικής τηλεόρασης.

Νεα εποχη για το "DOT"

Όσο για το "DOT" στον ΣΚΑΪ, είναι μια εκπομπή που πρόκειται να συνεχιστεί με νέους παρουσιαστές, εξακολουθώντας να είναι μια παραγωγή της εταιρίας των απερχόμενων παρουσιαστών της.

Η Real Life αναφέρει πάντως πως ήδη ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για τους νέους παρουσιαστές που δεν αποκλείεται να είναι μόνο γυναίκες!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα