Follow us

Τάμτα | Το "Δεν είσαι εδώ" έγινε πλατινένιο στον αέρα του The 2Night Show

Η έκπληξη που κρυβόταν πίσω από την εμφάνιση της Τάμτα στο The 2Night Show

Τάμτα & Γρηγόρης Αρναούτογλου

Το βράδυ της Πέμπτης, η Τάμτα βρέθηκε στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής "The 2 Night Show” καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τάμτα | Το "Δεν είσαι εδώ" έγινε πλατινένιο στον αέρα του The 2Night Show

Η βραδιά επιφύλασσε μια μοναδική έκπληξη στη διάσημη τραγουδίστρια. Οι συνεργάτες της απο την δισκογραφική εταιρία Minos EMI UNIVERSAL και την εταιρία Management erodios, μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής, της απένειμαν τον πλατινένιο δίσκο για την τελευταία επιτυχία της Τάμτα και του δημοφιλούς ράπερ Mente Fuerte, "Δεν είσαι εδώ".

Το "Δεν είσαι εδώ" έγινε πλατινένιο αφού έχει ξεπεράσει τις 2.500.000 πωλήσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες (apple music, spotify, deezer, itunes, napsters). Η Τάμτα εξεπλάγην αφού στην αρχή της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε μπροστά της κρατώντας την πλακέτα απονομής. Η Τάμτα μετράει ήδη 14 χρόνια επιτυχημένης πορείας και η απονομή έγινε η αφορμή για μια αναδρομή στην ζωή της και στην καριέρα της λαμπερής pop star. Η ίδια ευχαρίστησε τόσο τους συνεργάτες της που βρίσκονται τόσα χρόνια στο πλευρό της, όσο και τους fans της που είναι εκεί και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Τάμτα & Γρηγόρης Αρναούτογλου

Μάλιστα, το καλοκαίρι που έρχεται η Τάμτα μαζί με την Έλενα Παπαρίζου θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα και την Κύπρο για μια σειρά μοναδικών συναυλιών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα