Follow us

Το "Σπίτι με το Mega" υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

"Σπίτι με το Mega" με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αυτό το Σάββατο, στις 21.00 το βράδυ

Ηλίας  Δήμος
ΓΡΑΦΕΙ: ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ

Το "Σπίτι με το Mega" ανοίγει ξανά τις πόρτες του, το Σάββατο 15 Μαΐου και αυτή τη φορά υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στην πρώτη της τηλεοπτική συναυλία.

Η μοναδική ερμηνεύτρια ανεβαίνει στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και με αφορμή τον καινούργιο της δίσκο, "Πάρ’ το Αλλιώς", στον οποίο διασκευάζει τραγούδια της δεκαετίας του '90, παρουσιάζει σε μια ξεχωριστή βραδιά, ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό, ερμηνεύοντας τόσο τα αγαπημένα τραγούδια όσο και νέες της επιτυχίες.

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μάς ταξιδεύει μελωδικά με την αψεγάδιαστη φωνή της ερμηνεύοντας τραγούδια της σημαντικής μουσικής της διαδρομής, όπως τα "Έλα", "Κόψε και μοίρασε", "Τα λέμε", "Δεύτερα Κλειδιά", "Αγάπη Δεμένη", τις τελευταίες της επιτυχίες "Σταθερό", "Παράξενη Βροχή- Σώμα Υποταγής" αλλά και γνωστά αγαπημένα τραγούδια.

Δίπλα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα βρεθούν σημαντικοί καλλιτέχνες χαρίζοντας μας ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Η σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη, ο μοναδικός Φίλιππος Πλιάτσικας και η αγαπημένη Κωνσταντίνα. Μαζί τους ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ελπίδα Γαδ και ο Marselino Sherifi.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα