Follow us

Ποια κανάλια διεκδικούν τη Μαρία Μπεκατώρου;

Τι μέλλει γενέσθαι για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας;

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει καταφέρει να είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και πλέον φαίνεται ότι έχει γίνει "κρυφός πόθος" για πολλά κανάλια.

Αυτή τη περίοδο η παρουσιάστρια βρίσκεται στο "τιμόνι" του "Still Standing”, αλλά και του "Your Face Sounds Familiar” που τόσο αγαπά και δεν το έχει κρύψει. Όμως τι θα συμβεί στην ερχόμενη σεζόν;

Όπως αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο "Έλα Χαμογέλα" της Κυριακής, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για το κοινό τηλεοπτικό τους μέλλον, μιας και η ίδια ανήκει στο δυναμικό του σταθμού τα τελευταία οκτώ χρόνια.

"Δεν έχει βρεθεί τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ήταν κάτι που θα επιθυμούσε η Μαρία Μπεκατώρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του χρόνου ενδέχεται να μην επιστρέψει το YFSF. Υπάρχει σκέψη να το ξεκουράσουν. Ο ΑΝΤ1 πάντως, ανεξαρτήτως του prioject, τη θέλουν στο κανάλι, θεωρούν σίγουρο ότι θα μείνει στο κανάλι", είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται στο στόχαστρο και του MEGA και μάλιστα φαίνεται ότι ήδη έχει γίνει η πρώτη άτυπη κρούση του
"μεγάλου καναλιού" προς την παρουσιάστρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα