Follow us

Σοκ και δέος από τη βία στη Νέα Σμύρνη: Επί 2,5 λεπτά έδερναν τον αστυνομικό

Απίστευτη βία από τους κουκουλοφόρους, που μετέτρεψαν συγκέντρωση κατοίκων στη Νέα Σμύρνη σε πεδίο μάχης και πεδίο εκδικητικών επιθέσεων.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC

Η θλιβερή ιστορία ξεκινάει με τους αστυνομικούς που χτύπησαν πολίτη στην πλατεία Νέας Σμύρνης την Κυριακή. Την Τρίτη μια "αγέλη" κουκουλοφόρων αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και λιντσάρει 27χρονο αστυνομικό που σώζεται από καθαρή τύχη. Ακολουθεί η εκδικητική μανία των συναδέλφων του οι οποίοι επιτίθενται αλόγιστα κατά πάντων με εκφράσεις "πάμε να τους γ............, τελειώσανε, να τους σκοτώσουμε".

Πρόκειται για μια εκρηκτική αλληλουχία συμπεριφορών που αν δεν αλλάξουν σύντομα, δεν θα αργήσει να γίνει το απευκταίο.

Δεκάδες κουκουλοφόροι, τραβάνε από την μηχανή αστυνομικό της ομάδας Δράση, τον ρίχνουν στο έδαφος, ορμάνε πάνω του και για ώρα τον χτυπούν αλύπητα με καδρόνια, ρόπαλα, κλωτσώντας τον και με όποιον άλλο τρόπο βρίσκουν.

Ετσι οι κουκουλοφόροι μετέτρεψαν μια θεωρητικά "συγκέντρωση κατοίκων" στη Νέα Σμύρνη, σε εμπόλεμη ζώνη και πεδίο εκδικητικών επιθέσεων, τραυματίζοντας σοβαρά στο κεφάλι έναν 27χρονο άνδρα της ομάδας Δράση που κατέληξε αιμόφυρτος στο έδαφος, από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Η συνέχεια στο TheTOC.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Ζάππειο με τον πατέρα της - Το πράσινο φόρεμα με τα cut outs

H Δέσποινα Γιαννακοπούλου στο Ζάππειο με μίντι στράπλες φόρεμα με cut out στην κοιλιά - Συνόδευσε τον πατέρα της και τη γιαγιά της.

10 Μαϊ 2024 08:19