Follow us

Σχεδόν Ενήλικες | Η πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA κάνει... επιτέλους πρεμιέρα!

Η Μυρτώ Κοντοβά επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια με τη νέα σειρά της "Σχεδόν Ενήλικες" στο MEGA!

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT
ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Με καθυστέρηση περίπου δύο μηνών, οι "Σχεδόν Ενήλικες" που υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά ερχονται κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο MEGA.

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά "Mίλα μου βρώμικα", η δημιουργός που έφερε το hype των δρόμων της πόλης στη μικρή οθόνη γράφει ξανά για τους Έλληνες και όσα τους απασχολούν μέσα από τη νέα σειρά του ΜΕGA "Σχεδόν Ενήλικες".

Με σφιχτοδεμένη κωμική πλοκή, κινηματογραφικό γύρισμα, αναπάντεχο κάστινγκ και με πυρήνα όπως πάντα τις ανθρώπινες σχέσεις, το σύμπαν των "Σχεδόν ενηλίκων" είναι ξεκαρδιστικό και ταυτόχρονα συγκινητικό . Πιο συγκεκριμένα, αφορά μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020. Αυτή́ η σειρά́ τα έχει όλα: αστείες στιγμές, τρυφερότητα, έρωτα, μουσική́ ακόμα και απαγωγές.

Ο αγαπημένος Γιάννης Στάνκογλου (Αποστόλης) σε έναν ρόλο διαφορετικό από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει, ο ρομαντικά εκκεντρικός Μάκης Παπαδημητρίου (Θωμάς), η μοναδική Θεοδώρα Τζήμου (Νικόλ) που, για πρώτη φορά στην καριέρα της, πρωταγωνιστεί σε κωμικό ρόλο και ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαγεωργίου (Αλέξης), είναι οι "Σχεδόν Ενήλικες". Οι τέσσερις πρωταγωνιστές μοιράζονται τις καθημερινές τους ιστορίες που αφορούν τον έρωτα και τη ζωή́, με φόντο μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης.

Ορμητήριο των τεσσάρων ηρώων γίνεται μια παλιά́ διπλοκατοικία με κήπο και ταράτσα στην πόλη. Μέσα στη μετα-life style εποχή́, στη γειτονιά́ με τα σουβλατζίδικα, τα post modern –μπακάλικα και τα all day café, αναζητούν κάτι από́ τον παλιό́ κόσμο που ήδη γνωρίζουν καλά́, έχοντας επιβιώσει από́ την ελληνική́ κρίση, τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό́ νόμο, την ανεργία, τον κορωνοϊό και την καραντίνα. Το θυμικό́ του Έλληνα συγκρούεται με το ευρωπαϊκό́ μοντέλο ζωής με πρωταγωνιστές "Σχεδόν Ενήλικες" που προσπαθούν να απολαύσουν την καθημερινότητά τους.

"Σχεδόν Ενήλικες" από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο MEGA.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αποστόλης (Γιάννης Στάνκογλου): 

Ο Αποστόλης είναι κολλητός του Θωμά από όταν ήταν πρόσκοποι. Παντρεμένος με την Στέλλα, με την οποία και έχουν την Έλλη. Η κρίση τον έχει αφήσει χωρίς δουλειά, κάτι το οποίο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην το μάθει η Στέλλα. Για να ζήσει την οικογένεια του έχει βρει άλλους τρόπους να βγάζει χρήματα, κάτι το οποίο δεν είναι τόσο νόμιμο και σε αυτές τις δουλειές εμπλέκει φυσικά τον κολλητό του! 
 

Αλέξης (Γιώργος Παπαγεωργίου):

 Τον Αλέξη θα τον βρεις στην Ερμού, δίπλα στην Καπνικαρέα, παρέα με την κιθάρα του να τραγουδάει. Αν αναρωτιέσαι για ποια τραγουδάει, σίγουρα θα είναι για την Δάφνη, το κορίτσι του με το οποίο σχεδιάζει να περάσει μια ζωή μαζί. Η Δάφνη όμως έχει άλλα σχέδια, και έτσι ο Αλέξης κινδυνεύει να χάσει το κορίτσι του, αλλά και την θέση του στην Ερμού, αφού ένα νέο κορίτσι με εξίσου ταλέντο στη μουσική, η Μεταξία, διεκδικεί το spot του. 

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ& ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΗΜΟΥ

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ& ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΗΜΟΥ

Θωμάς (Μάκης Παπαδημητρίου): 

Ο Θωμάς μέχρι τα 43 του χρόνια έχει καταφέρει να βγει διαφημιστής της χρονιάς, το 2005, πλέον όμως η εποχή του internet δεν του ταιριάζει τόσο επαγγελματικά και έχει βρεθεί να είναι υπάλληλος του νέου Χρήστου, ο οποίος δεν σταματάει ποτέ να τον κοροϊδεύει για την τούμπα που τους έφερε η ζωή. Ο Θωμάς φροντίζει τους φίλους του, κάτι που μάλλον τους κάνει να ξεπερνάνε τα όρια, και ο ίδιος δεν φροντίζει τόσο για τον εαυτό του. Το σπίτι του είναι σπίτι και όλης της παρέας. Εδώ και χρόνια είναι ερωτευμένος με την κολλητή του φίλη, Νικόλ, μήπως όμως κάποια θα τον κάνει να την ξεπεράσει;

 

Νικόλ (Θεοδώρα Τζήμου):

 Η Νικόλ έχει μοιράσει τη ζωή της ανάμεσα σε δύο πόλεις, Αθήνα- Θεσσαλονίκη. Από τη μία στην Αθήνα οι φίλοι της και από την άλλη στην Θεσσαλονική ο δεσμός της, Δημοσθένης, και η δουλειά της. Ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τον Δημοσθένη στη Γερμανία, αλλά ο Δημοσθένης μάλλον της επιφυλάσσει εκπλήξεις, όχι τόσο ευχάριστες. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα