Δηλώσεις στην εκπομπή "Το ‘χουμε" έκανε ο Μάριος Φραγκούλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη Μαρινέλλα, τη σπουδαία τραγουδίστιρα που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 28 Μαρτίου.
"Η Μαρινέλλα για όλους μας ήταν μια μητέρα πραγματικά, που μας προστάτευε, μας αγαπούσε και ήθελε να μας δείξει νέους δρόμους" είπε αρχικά ο Μάριος Φραγκούλης.
Ο Μάριος Φραγκούλης ανέφερε αμέσως μετά: "Και μάλιστα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση όταν τραγουδήσαμε μαζί, που έκανε μαθήματα φωνητικής, πήγαινε στο δάσκαλό μου μάλιστα, που ήταν δάσκαλος κλασικής μουσικής, ήθελε να κάνει μαθήματα κλασικής μουσικής μαζί του.
Μου έλεγε "θέλω κι εγώ να σταθώ στο επίπεδο το δικό σου, Μάριε. Να μπορούμε να βγούμε να τραγουδήσουμε αυτά τα ντουέτα, το "Time to say goodbye”, το "Con te partiro””. Και μου άρεσε πολύ η ανθρωπιά της".
Ο Μάριος Φραγκούλης ήταν στο Ηρώδειο όταν η Μαρινέλλα έχασε τις αισθήσεις στη σκηνή: "Τη στιγμή που έγινε αυτό το δυσάρεστο γεγονός στο Ηρώδειο, που ήμουν εκεί εκείνη τη στιγμή. Κι έβλεπες ένα Ηρώδειο κατάμεστο να χειροκροτεί, να σηκώνεται στα πόδια, πριν καν ξεκινήσει να τραγουδάει το πρόγραμμα. Γι’ αυτό σοκαριστήκαμε όταν συνέβη αυτό με τη Μαρινέλλα.
Νομίζω ότι με κάποιον τρόπο επέλεξε το τέλος της να είναι πάνω στη σκηνή. Μάλιστα μου το είχε αναφέρει κάποια στιγμή, γιατί της είχα πει ότι έχει τρομερή ενέργεια και μου είχε πει "όσο αυτό που έχω στο λαιμό μου με ακούει, τόσο θα το ακούω κι εγώ”. Κι αν μου συμβεί, πρέπει να μου συμβεί πάνω στη σκηνή, δεν μπορεί να μου συμβεί κάπου αλλού".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr