Follow us

From Paris: Η νέα fromagerie που άνοιξε στην Αθήνα

Η ιδέα του Cyril και της Sylvie, των γάλλων ιδιοκτητών του From Paris ήταν απλή: να φέρουν τα καλύτερα τυριά της χώρας τους στην Αθήνα.

Harper's Bazaar
ΓΡΑΦΕΙ: HARPER'S BAZAAR
From Paris

Στη νέα fromagerie που άνοιξε πρόσφατα στην Αγία Παρασκευή, βρίσκετε τα πιο εκλεκτά τυριά από το γαλλικό terroir μαζί με chutneys, μαρμελάδες, κρασιά και ιδιαίτερες μπύρες για μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία.

From Paris

Στην ανοιχτή βιτρίνα του μαγαζιού, τα τυριά χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με την "οικογένεια" που ανήκουν. Στην πλειοψηφία τους, παράγονται από νωπό γάλα, στοιχείο που τους χαρίζει περισσότερη γεύση αλλά και διαφοροποιεί το κάθε τυρί. Το εξαιρετικό Mimolette extra vieille (από αγελαδινό γάλα) κεντρίζει το ενδιαφέρον με το βαθύ πορτοκαλί του χρώμα και θα σας μείνει αξέχαστο στη γεύση. Το Crottin de Chavignol, φτιαγμένο από φρέσκο γάλα, είναι ένα artisanal τυρί που ξεχωρίζει για τη μοναδικότητά του. Το From Paris ξεχωρίζει τα τυριά εκτροφής που προέρχονται από το γάλα ενός μόνο κοπαδιού, σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, γεγονός που προσδίδει στο προϊόν μεγαλύτερη τυπολογία.

Δες περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr