Follow us

Ελληνική Αγωγή: Κλείνει 25 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει στο Πολεμικό Μουσείο

Η Ελληνική Αγωγή εφέτος κλείνει τα 25 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει πανηγυρικά σε μία εκδήλωση που θα σας μείνει αξέχαστη!

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ελληνική Αγωγή 25 χρόνια

Τα παιδιά της Ελληνικής Αγωγής, ηλικίας από 3 έως 16 ετών, θα παρουσιάσουν 4 θεατρικά δρώμενα στα Αρχαία Ελληνικά, αποδεικνύοντας πως τα Αρχαία Ελληνικά μπορούν να διδαχθούν σε όλες τις ηλικίες, όταν αυτό γίνεται με τον κατάλληλο τρόπο.


Πιο συγκεκριμένα:


• Το τμήμα Αγωγής Νηπίων (3 έως 5 ετών) παρουσιάζει το δρώμενο, “Νηπίων Λογοπαίγνια” με φράσεις, διαλόγους, ρητά και ποιήματα στα Αρχαία Ελληνικά.


• Το τμήμα Αγωγής Παίδων (6 έως 10 ετών) παρουσιάζει τους πιο γνωστούς μύθους του Αισώπου σε μία πρωτότυπη συρραφή ιστοριών και διαλόγων.


• Το τμήμα Αγωγής Εφήβων (13 – 16 ετών) παρουσιάζει το έργο “Ο Σωκράτης και οι Νόμοι”, βασισμένο στους πλατωνικούς διαλόγους “Κρίτων” και “Φαίδων.”


• Η γιορτή μας κλείνει με την Αργοναυτική Εκστρατεία και την εμφάνιση των Ελλήνων στον Πόντο, με την συμμετοχή του Χορευτικού και Πολιτιστικού συλλόγου “Χοροπατήματα”. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η Σχολή μας συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού με αυτόν τον τρόπο.


Σάββατο 18 Μαΐου στις 18:00 στο Πολεμικό Μουσείο - Είσοδος ελεύθερη

Ελληνική Αγωγή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα