Follow us

5 tips για να μείνεις fit στις γιορτές: Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε αδύνατο!

Το καλύτερο με τις γιορτές είναι σου δίνουν την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, να αφεθείς σε απολαύσεις κάθε είδους και να "κακομάθεις" τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
5 tips για να μείνεις fit στις γιορτές

Κι αυτό είναι υπέροχο... Μέχρι να έρθει το τέλος των γιορτών και να επιστρέψεις στην καθημερινότητα, διαπιστώνοντας ότι έχεις πάρει κιλά κι έχεις χάσει τη φυσική κατάσταση που με τόσο κόπο είχες αποκτήσει!

Αυτό που σου προτείνουμε είναι να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, διατηρώντας όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου τη σκέψη ότι δεν πρέπει να ξεφύγεις εντελώς από τις καλές σου συνήθειες. Να τι μπορείς να κάνεις για να παραμείνεις fit αυτές τις μέρες:

Κατέβασε στο κινητό σου ένα fitness app
Στο app store και στο play store θα βρεις ένα σωρό εφαρμογές σχεδιασμένες για σένα που έχεις την τάση να... χαλαρώνεις και να χαλάς το πρόγραμμά σου όταν δεν ακολουθείς πιστά μια ρουτίνα. . Κατέβασε μία στο κινητό σου, βάλτη στην αρχική οθόνη και τσέκαρέ τη τακτικά ώστε να σου υπενθυμίζει να πίνεις νερό, να κάνεις γυμναστική και να προσέχεις (λίγο) τη διατροφή σου.

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου

Εκτός από τα δώρα που θα επιλέξεις για τους αγαπημένους σου ανθρώπους, κάνε ένα δώρο και στον εαυτό σου και, μάλιστα, αγόρασέ το νωρίς! Η πρότασή μας είναι να πάρεις ένα fitwatch. Φορώντας το θα έχεις μια σαφή εικόνα του πόσα βήματα κάνεις, αλλά και πόσες θερμίδες καις. Ρύθμισέ το να δονείται μερικές φορές μέσα στην ημέρα ώστε να σου υπενθυμίζει να σηκώνεσαι από τον καναπέ και να κινείσαι.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα