Follow us

Είδαμε Το «Όνειρα Γλυκά» Με Την Ελπίδα & Τη Σαλίνα Γαβαλά: Η μουσική παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Τι μπορεί να ενώσει μία καταξιωμένη τραγουδίστρια, όπως η Ελπίδα, με ένα τόσο ταλαντούχο νέο κορίτσι, δηλαδή τη Σαλίνα;

Ελπίδα, Σαλίνα Γαβαλά - Όνειρα Γλυκά

Κι όμως, είναι τόσα πολλά! Τα «Όνειρα Γλυκά» που εμπνεύστηκε και έγραψε η Σαλίνα Γαβαλά απέκτησαν υπόσταση πάνω στη σκηνή υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Λουδάρου με ένα τόσο παραμυθένιο τρόπο που καταφέρνουν να κάνουν έναν έφηβο, έναν νεαρό ενήλικο αλλά και έναν (απαιτητικό) θεατή μεγαλύτερης ηλικίας (και εμπειρίας) να τα απολαύσουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η ιστορία της «φαινομενικά» τριαντάχρονης ηρωίδας που συναντά τον μελλοντικό εαυτό της και «γλεντάει» τις ανασφάλειες της με τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια μιας vintage σύγχρονης δισκοθήκης αποδίδεται τόσο γλυκά που πραγματικά αυτά τα «όνειρα» και δυσάρεστα να είναι γίνονται κι αυτά... «Όνειρα Γλυκά».

Είδαμε Το «Όνειρα Γλυκά» Με Την Ελπίδα & Τη Σαλίνα Γαβαλά

Η Ελπίδα είναι μία ιδιαίτερη καλλιτέχνις, μια γυναίκα χορτασμένη από τα φώτα της σκηνής. Μοιράζεται πραγματικά γενναιόδωρα τη σκηνή με μία νέα συνάδελφό της και ενσαρκώνει έναν ρόλο που ακροβατεί ανάμεσα στη φωνή της συνείδησης, την αισιόδοξη σκέψη ενός νέου ανθρώπου για το άγνωστο και τη μοναδική μαμαδίστικη αγκαλιά. Και η πηγαία ερμηνεία την κάνει τόσο σύγχρονη, όσο καμία σταρ της σημερινής γενιάς δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει, ακόμα και στην πιο επίκαιρη στιγμή της. Μία γυναίκα που απολαμβάνει κάθε στιγμή της ερμηνείας της, δεν τσιγκουνεύεται να πει ένα παραπάνω τραγούδι, δεν φοβάται να μοιραστεί τη σκηνή.

Η Σαλίνα είναι αποκάλυψη! Αληθινή, καθημερινή, γλυκιά και τραγική, σίγουρη και ανασφαλής. Ερμηνεύει έναν ρόλο που έγραψε... πάνω της, χωρίς να του φέρεται χειριστικά. Αντιμετωπίζει την «τραγικότητα» των τριάντα της, με μια σαρκαστική διάθεση που εντυπωσιάζει. Και αν από την Σαλίνα ξέρεις τον υπέροχο «άνθρωπο» που κυκλοφόρησε φέτος και ακούστηκε αισθητά στα ραδιόφωνα, μετά από αυτή την παράσταση θα γνωρίσεις μια ερμηνεύτρια που θα θες να δεις ξανά και ξανά.

Είδαμε Το «Όνειρα Γλυκά» Με Την Ελπίδα & Τη Σαλίνα Γαβαλά - εικόνα 2

Συνοπτικά... Μια υπέροχη μουσική παράσταση, που δεν πρέπει να χάσει αυτός που αγαπά το ωραίο ελληνικό τραγούδι. Στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Είδαμε Το «Όνειρα Γλυκά» Με Την Ελπίδα & Τη Σαλίνα Γαβαλά - εικόνα 3

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

http://instagram.com/sirconstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα