Follow us

Είδαμε Τη Νέα Εκπομπή Της Ελένης Τσολάκη: «Αποφασισμένη να πει κάτι, τελικά δεν... λέει τίποτα»

Έχω την αίσθηση ότι η Ελένη Τσολάκη ήθελε πολύ να κάνει μια ολόδική της εκπομπή στον Alpha.

Ελένης Τσολάκη - Τι λέει

Τη θυμάμαι, πίσω στο μακρινό πια 2013, να περιμένει να κάνει πάνω- κάτω την εκπομπή που κάνει τώρα, αλλά τελικά απορροφήθηκε στο “Happy Day”. Ήταν μια πράξη σοφή τότε γιατί αν δεν είχε φανεί στον δρόμο της αυτή η ΠΟΛΥ επιτυχημένη εκπομπή, ίσως και να μη μιλούσαμε για εκείνη 5 χρόνια μετά.

Η Ελένη Τσολάκη είναι μια σχετικά έμπειρη παρουσιάστρια, αν και δεν την έχουμε δει να παίζει μπάλα μόνη της σε... Α' Εθνική. Έλαμψε στον «Ελενικό καιρό», έγινε σχεδόν «ατραξιόν» της εκπομπής, τα σχόλιά της συχνά πυκνά σχολιάζονταν πολύ και εκ των πραγμάτων βλέπουμε πως κανένα μέλος της παρέας δεν κάλυψε το κενό της αποχώρησής της 100% (με εξαίρεση την Τίνα Μεσσαροπούλου που φαίνεται να είναι αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει στο τραπέζι της Τσιμτσιλή). Από κάποια στιγμή και μετά φαινόταν πως ήθελε να φύγει από το πλευρό της Σταματίνας για να κάνει 5 βήματα μόνη της, έκανε ένα συμπαθητικό project πέρυσι και φέτος ήρθε η ώρα που περίμενε τόσο.

Προσωπικά δεν θα γυρίσω να δω ποτέ τη συγκεκριμένη εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Και αν γύρισα 5 φορές ήταν επειδή συμπαθώ (στα social media) πάρα πολύ την Τζένη Μελιτά (λατρεύω να την ακούω να μιλάει με τη χαριτωμένη προφορά της) και επειδή δεκάδες φορές στο παρελθόν έχω γελάσει με την καρδιά μου ακούγοντας τις ατάκες του Γρηγόρη Γκουντάρα στην «Ελένη». Από την άλλη, ο Δημήτρης Μακαλιάς θα μπορούσε να είχε αρνηθεί αυτή την πρόταση, δε νομίζω πως το πάνελ είναι ο ρόλος που ονειρεύτηκε ποτέ για την καριέρα του.

Τι γίνεται όμως όταν δύο καλά δεύτερα «βιολιά» έχουν για κεντρική παρουσιάστρια ένα τρίτο;

Η Ελένη Τσολάκη είναι μια εξαιρετική παρουσία σε μία ομάδα, χωρίς να μπορεί να με πείσει πως μπορεί και μόνη της κάτι παραπάνω από αυτό που έκανε στο “Happy Day”. Και αυτό ακριβώς το “θέλω” της φοβάμαι ότι μπορεί να είναι η μεγαλύτερη μπανανόφλουδα στην πορεία της.

Δεν θέλω να είμαι κάθετος, η εκπομπή αυτή είναι κάτι αυθεντικά μέτριο, αλλά όχι κακό. Έρχεται τρίτη σε μία σειρά από ζωντανές εκπομπές πανομοιότυπες που λένε τα ίδια πράγματα με λίγο διαφορετικό τρόπο και είτε αγαπούν την επικαιρότητα, είτε διαθέτουν τεράστια brand names. Το «Τι λέει;» τερματίζει τρίτο και καταϊδρωμένο δυστυχώς, χωρίς να έχει τίποτα θεαματικό στη φαρέτρα του, πέρα από καλή διάθεση. Όμως έχει κάτι, τεράστιο ανταγωνισμό απέναντι.

Η εκπομπή πού και πού έχει ορισμένες πολύ καλές στιγμές, όπως οι συνεντεύξεις με τις γρήγορες ερωτήσεις του Οδυσσέα Μητσόπουλου. Όμως έχει και πολλά στοιχεία που έχουμε δει ξανά στη συγκεκριμένη ζώνη, στο ίδιο κανάλι και μάλιστα από τους πρώτους διδάξαντες. Η «Βασίλισσα του instagram» θα μπορούσε να είναι η «Χρυσή Τηλεόραση» και τα τραγούδια στο τέλος θα θυμίζουν πάντα την ενότητα των παιχνιδιών της Μαρίας Ηλιάκη.

Μπροστά στη μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας της, η Ελένη Τσολάκη τράβηξε ίσως το πιο άτυχο χαρτί, την απογευματινή ζώνη. Και το πιο τυχερό να τραβούσε βέβαια, νομίζω πως η παρτίδα θα ήταν χαμένη δεδομένης της δομής του προγράμματος του Alpha και του αρκετά ισχυρού ανταγωνισμού.

Μακάρι να με πείσει την επόμενη φορά.

Είδαμε Τη Νέα Εκπομπή Της Ελένης Τσολάκη

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

http://instagram.com/sirconstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα