Follow us

Maze Runner: The Death Cure θα παγιδευτείς στον πιο θανάσιμο λαβύρινθο

Το Maze Runner: The Death Cure (Ο Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία) είναι ένα δυστοπικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Wes Ball, που βασίστηκε στο βιβλίο The Death Cure, το τελευταίο της τριλογίας The Maze Runner του James Dashner. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Maze Runner

Είναι το σίκουελ της ταινίας του 2015 Maze Runner: The Scorch Trials και το τρίτο και τελευταίο της κινηματογραφικής σειράς.

Η υπόθεση
Σε αυτό το μεγαλειώδες φινάλε της εποποιίας του Λαβύρινθου, ο Thomas πρέπει να οδηγήσει την ομάδα των Gladers που έχουν αποδράσει, στην τελευταία και πιο επικίνδυνη αποστολή τους μέχρι τώρα. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WKCD, που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Gladers από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο.

Το καστ
Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Barry Pepper, Will Poulter και Patricia Clarkson.

Δες το τρείλερ στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα