Follow us

Σε ποιες χώρες μπορείς να ζήσεις με λιγότερα από 1000 ευρώ τον μήνα : Εννέα προορισμοί που ζεις τέλεια!

Ζεις σε μια παραλία, στην κυριολεξία. Κάθε πρωί ξυπνάς και κάνεις βουτιά σε σμαραγδένια νερά, λίγο πριν πάρεις το δρόμο για τη δουλειά σου. Το απόγευμα κάνεις surfing, το βράδυ πίνεις μπύρες με φίλους και πέφτεις για ύπνο λίγο πριν ή μετά τα μεσάνυχτα ξένοιαστος.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Σε ποιες χώρες μπορείς να ζήσεις με λιγότερα από 1000 ευρώ τον μήνα

Χωρίς το μυαλό σου να γίνεται κομπιουτεράκι, υπολογίζοντας αν με τα χρήματα που έχεις στην τσέπη μπορείς να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου. Έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεχρεώσεις και να κάνεις ζωάρα, ταυτόχρονα. Και το καλύτερο; Ο μισθός σου δεν αγγίζει ούτε τα 1.000 ευρώ το μήνα, αλλά μπορείς να πληρώνεις με άνεση όλες εκείνες τις πολυτέλειες που στην εποχή της κρίσης φαντάζουν άπιαστο όνειρο. Και το καλύτερο; Ξοδεύεις γι’ αυτές ψίχουλα. Ω ναι, ζεις στον παράδεισο και είσαι ο καλύτερος του «χωριού». Και οι μέρες περνάνε και η καθημερινότητά σου είναι κάπως έτσι…


Τι ψιθυρίζεις; Να μην σε ξυπνήσουμε από το όνειρο; Μα, ποιος σου είπε ότι ονειρεύεσαι; Πιο ξύπνιος -κυριολεκτικά και μεταφορικά- δεν θα μπορούσες να είσαι. Κι αυτό διότι έχεις κάνει τις σωστές επιλογές. Την ώρα που ο γνωστός του γνωστού σου αποφασίζει να εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη σε Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, ακόμη και ΗΠΑ, εσύ αμφιταλαντεύεσαι σε καθ’ όλα mainstream προορισμούς «μετανάστευσης». Γνωρίζεις ακριβώς εκείνες τις χώρες, στις οποίες θα μπορείς να ζεις κάθε μήνα με λίγα, αλλά σαν βασιλιάς, βιώνοντας τις πιο απίστευτες εμπειρίες.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα