Follow us

Νέα δεδομένα για το "Καλό Μεσημεράκι" - Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει ο Νίκος Μουτσινάς

Μπορεί να ήταν μια χρονιά "πρωτιάς" για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά ο σκληρός ανταγωνισμός εξαναγκάζει τον ΣΚΑΪ να κάνει αλλαγές ακόμα και στο "Καλό Μεσημεράκι"

Νίκος Μουτσινάς RNew

Ακόμα και οι ηγέτες κάθε ζώνης πρέπει να κάνουν αλλαγές ώστε να παραμείνουν στην κορυφή. Εξαίρεση από αυτό τον κανόνα φαίνεται πως δεν αποτελεί ούτε το "Καλό Μεσημεράκι" του Νίκου Μουτσινά.

Η μεγαλη αλλαγη της νεας σεζον

Και μπορεί κάθε μεσημέρι ο Νίκος Μουτσινάς να τα δίνει όλα στο πλατό, παρέα με την αεικίνητη Ματίνα Νικολάου -aka Βάνια- και τους χιουμορίστες Alcatrash, όμως αυτό μπορεί να μην αρκεί για να κρατηθεί η πρωτιά.

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" το "Καλό Μεσημεράκι" θα αλλάξει ώρα μετάδοσης, αφήνοντας το 3-5 το μεσημέρι. Ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με αυτό τον σχεδιασμό, θα ξεκινά στις 4, αποφεύγοντας την κατά μέτωπο συνάντηση με το "Ρουκ- Ζουκ" της Ζέτας Μακρυπούλια αλλά και τη μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Φυσικά και στη νέα ώρα μετάδοσης θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό, όπως το "Shopping Star" με τη Βίκυ Καγιά αλλά και τα "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου ή και τη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Σε κάθε περίπτωση βέβαια σε αυτή τη ζώνη θα είναι το μοναδικό αμιγώς κωμικό τηλεοπτικό προϊόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα