Στο αφιερωματικό "Buongiorno" συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο διάσημος τραγουδιστής βρίσκεται ανάμεσα στα δημόσια πρόσωπα που συνάντησαν παιδιά, των οποίων τις ευχές είχαν πραγματοποιήσει στο παρελθόν, στο πλαίσιο του Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο πλατό της εκπομπής του Mega αλλά βγήκε στον αέρα της εκπομπής για να συναντήσει ξανά την Αναστασία.
"Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο άνθρωπος που έχει σταθεί δίπλα μου, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, με τα τραγούδια του και με την παρουσία του. Με κάνει κάθε φορά να νιώθω ξεχωριστή" είπε η Αναστασία.
Στο σημείο αυτό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγήκε στον αέρα μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και είπε: "Καλημέρα! Τι κάνετε; Γεια σου Αναστασία μου, πόσο χαίρομαι που σε βλέπω. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι εκεί, δυστυχώς είμαι εκτός Αθηνών, αλλά δεν γινόταν να μη σε χαιρετήσω έστω και από απόσταση" .
Η Φαίη Σκορδά "αποπροσανατολίστηκε" on air - "Πάει η ροή παιδιά"
Μια ιδιαίτερα ζεστή στιγμή σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον αέρα του "Buongiorno", όταν η Φαίη Σκορδά καλωσόρισε την καλεσμένη της, Ραφαέλλα Πολυκανδρίτη, με μια έκφραση ζεστασιάς και φιλικότητας που έκλεψε τις εντυπώσεις.
Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τη Ραφαέλλα η οποία είχε στην αγκαλιά της την μικρή της κορούλα. Η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γλυκύτητα της μικρής και την πήρε αγκαλιά στο πλατό.
"Είναι μαζί μας η κυρία Ραφαέλλα Πολυκανδρίτη και δεν είναι μόνη της. Θα στην πάρω εγώ τη μικρή. Μαζί με τα κορίτσια της".
Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε επίσης στην ιδιαίτερη ιστορία της καλεσμένης της, λέγοντας:
"Η Ραφαέλλα ήταν παιδί ευχής (Make a Wish). Καλωσόρισες".
Με τον ζεστό της τόνο, η παρουσιάστρια φρόντισε να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα άνεσης και οικειότητας, προσθέτοντας χιουμοριστικά:
"Πάει ροή παιδιά. Θα την πάρω μαζί μου φεύγοντας".
Λίγα λόγια για το Make-A-Wish Ελλάδος
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1996, είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish και μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει περισσότερες από 3.700 ευχές παιδιών, δίνοντάς τους το κίνητρο και τη δύναμη να συνεχίσουν να αγωνίζονται.
Η ευχή βοηθά τα παιδιά να ανακτήσουν τη σωματική, συναισθηματική και κοινωνική τους ευεξία. Σύμφωνα με έρευνες, πάνω από το 98% των οικογενειών παιδιών που νοσούν, πιστεύει ότι το ταξίδι της ευχής είναι σημαντικό για κάθε παιδί που νοσεί.
Σήμερα, περισσότερα από 17.307 παιδιά 3-18 ετών νοσούν στην Ελλάδα (856 νέες διαγνώσεις ετησίως) και 236 παιδιά περιμένουν την εκπλήρωση της ευχής τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr