Follow us

Aide-mémoire | Το νέο πρωινό αχρείαστο beef, η προσωπική νίκη της Ελένης & το ετήσιο... χάσμα

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
Ελένη Μενεγάκη

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Γιόρταζα χθες και...

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

...αποφάσισα πως δεν αντέχω άλλη αχρείαστη διαμάχη στην ελληνική τηλεόραση, τη στιγμή που και ο Λιάγκας και η Σταματίνα και η Τίνα και ο Τεργιάκης και όλοι όσοι τσακώνονται από τη μια μέρα στην άλλη τα βρίσκουν και μένουμε εμείς να πάρουμε Panadol.

...γιόρταζε και η Ελένη Μενεγάκη η οποία έκανε ένα εντυπωσιακό 15,5%, ένα βήμα πριν το φινάλε της από το MEGA, τη στιγμή που καταλαβαίνουμε όλοι ότι είχα δίκαιο εξαρχής που έλεγα πως αυτή η εκπομπή είναι ένα προσωπικό τηλεοπτικό show της κορυφαίας celebrity της χώρας και όχι μια εκπομπή λόγου και θεμάτων. Η εκπομπή δεν είναι η "Ελένη" αλλά η Ελένη Μενεγάκη.

...ο Τζώνη Καλημέρης δήλωσε πως το MasterChef είναι -κι αυτό, όπως και το Survivor- σε φθίνουσα πορεία, τη στιγμή που χθες (Τρίτη) έκανε 19% περνώντας μπροστά από κάθε ανταγωνιστικό πρόγραμμα στο prime time. Την ίδια στιγμή το πρόσφατο live του TV Queen σημείωσε 3,7%, ναι λογικό τώρα που το λέτε.

Διαβάστε Επίσης

...αρχίσαμε πάλι το σίριαλ με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τις ετήσιες διαπραγματεύσεις της με το Star μιλώντας για "χάσμα" μεταξύ των δύο πλευρών, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο κανάλι -αλλά και η συγκεκριμένη παρουσιάστρια/ στέλεχος- έχει συγκεκριμένο πλαίσιο που κινούνται οι συζητήσεις, καλών προθέσεων, ειδικά μετά από μία σεζόν με θετικό πρόσημο. Νομίζω και ελπίζω πως στο τέλος θα τα βρουν.

...μαθαίνω πως προβληματίζει την αγορά η καθυστέρηση της ανακοίνωσης της ανανέωσης του Λιάγκα από τον ΑΝΤ1, τη στιγμή που ο σταθμός διαβεβαιώνει πως δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στα slots του καθημερινού προγράμματος. Χα, καλά θα πάει αυτό, να το δείτε.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

...η Super Kiki για ακόμα μία φορά βγήκε να πει αρνητικά πράγματα για πρόσωπα και καταστάσεις άλλων, τη στιγμή που η ίδια το μόνο που κάνει είναι να λέει να λέει και να ξαναλέει αρνητικά πράγματα για άλλους λες και είναι ο σοφός γέροντας του χωριού που τα 'χει κάνει όλα σωστά. Ας κοιτάμε και λίγο τον καθρέφτη μας, λέω εγώ...

Διαβάστε Επίσης

...ευτυχώς καταλάβατε τον χιουμοριστικό χαρακτήρα της κριτικής μου στο Maestro, τη στιγμή που είναι ανούσιο να κάτσουμε σοβαροφανώς να κρίνουμε την κορυφαία παραγωγή μυθοπλασίας των τελευταίων 20 ετών στη χώρα μας και της τεράστιας επιτυχίας που βιώνει ως πρώτη στο Netflix. Να είμαστε σοβαροί παιδιά, μη γίνει ο κλόουν συνήθεια.

Διαβάστε Επίσης

...όχι που είμαι nerd αλλά ο Παπακαλιάτης (ο ίδιος) είπε στο ABC πως δεν θα δούμε τρίτο κύκλο "Maestro" και πως ο δεύτερος (σε δύο φάσεις) κλείνει την ιστορία, τη στιγμή που έχει κάποιοι περιμένουν τρίτο κύκλο τεσσάρων επεισοδίων. Εδώ γελάμε, χαχαχα που λέει και η Μαλού.

...η Ντέπυ Γκολεμά είδα να ξαναθυμάται τα "τηλεσκουπίδια" λες και έχουμε 2005, να τα τοποθετεί στην απογευματινή ζώνη (γύρευε τι εννοεί, να της έφταιξε ο "Τροχός της Τύχης” ή το "The Chase”) και να καταλήγει πως το "TV Queen” είναι ό,τι χειρότερο έχει δει, τη στιγμή που δεν λέει ποτέ τι στο καλό της αρέσει και κάνει αυτή τη δουλειά. Μήπως να φέρουμε το "Μονόγραμμα” στη θέση του "Shopping Star” για να είμαστε ικανοποιημένοι;

...έβλεπα τη Δέσποινα Βανδή στον Θέμη Γεωργαντά να μιλά τόσο άνετα για όσα επιτρέπει πια να τη ρωτάνε και κατάλαβα τι ωραίες εκπομπές θα μπορούσε να έχει το "After Dark" εφόσον υπάρχουν και ανάλογοι καλεσμένοι με χημεία με τον παρουσιαστή. Μεγάλο πράγμα να είσαι κοινής γενιάς με τον συνομιλητή σου, τη στιγμή που οι νεότεροι παρουσιαστές φοβούνται μη χαρακτηριστούν και οι παλαιότεροι την έχουν δει National Geographic και μιλούν σε καλλιτέχνες λες και ρίχνουν την αυλαία της καριέρας τους, αν έχουν πατήσει τα 40.

...ο Θανάσης Αλευράς πήγε στην εκπομπή -ναι, εκπομπή είναι απλά εκτός τηλεόρασης- η οποία γυρίστηκε πριν την Eurovision αλλά οι πρωινές εκπομπές την έπαιξαν σαν να ναι τωρινή και κάπως σαν να απαντά αλλά και χωρίς να απαντά, αποκάλυψε τη μπανανόφλουδα της ΕΡΤ πως τους άφησαν το "ελεύθερο”, τη στιγμή που αυτό έπρεπε τουλάχιστον να είναι μετρημένο και προβαρισμένο σαν να χορεύουν τα Μπολσόι.

..."Τι νομίζεις ότι είσαι; Μια λαδόκολλα πάνω στον Ευριπίδη" είπε πως είμαστε ο Θανάσης Αλευράς, τη στιγμή που αν έχεις αυτές τις απόψεις, κανένα ελεύθερο δεν έπρεπε να 'χεις στην ΕΡΤ. Περιορισμένο, μη σου πω κι αποκλεισμένο θα έπρεπε να 'χες, όχι ελεύθερο.

...σε μόλις 3 μέρες το νέο album της Μαρίνας Σάττι βρέθηκε στο #8 των 10 δημοφιλέστερων νέων album παγκοσμίως, κοντράροντας Billie Eilish και ZAYN, τη στιγμή που ακόμη η πρωινή ζώνη αναρωτιέται αν η Ελλάδα πέτυχε τους στόχους της στη Eurovision. Μικρή η Επίδαυρος... (στην οποία θα παίξει κιόλας το καλοκαίρι, μην το ξεχνάμε αυτό). A και το παίζει η ΕΡΤ απ' την οποία έφαγε μπλοκ; Μωρε μήπως κάτι σας διαφεύγει;

...ο Κοκλώνης είναι ο παραγωγός που θα ονειρευόταν κάθε παρουσιάστρια του βεληνεκούς της Τσολάκη και της Ζαρίφη, τη στιγμή που εξασφαλίζει δημοσίως τη συνέχιση της συνεργασίας τους ασχέτως τηλεθέασης στόχων και εσόδων. Ούτε φίλοι είμαστε, ένα γεια έχω με τον άνθρωπο, αλλά δεν είναι έτσι η τηλεόραση.

Διαβάστε Επίσης

...όλο αυτό με τον Άδωνι και τον Κασσελάκη μού θυμίζει το "ατσιδόμαπας" του Αλεξανδράκη στο "Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη".

Διαβάστε Επίσης

..."η Ελένη Μενεγάκη πάντα μου έλεγε ότι θέλει να βγάλει πολλά χρήματα και να κάνει μια μεγάλη οικογένεια" δήλωσε στο "ΣουΣού" ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, που και φέτος δεν έχει πει καλή κουβέντα για επιτυχημένο άνθρωπο, τη στιγμή που ευτυχώς η γυναίκα τα κατάφερε και δεν έχει λόγο να απολογηθεί για τίποτα. Ότι τι;

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα