Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η διατροφή που ακολούθησε και έγινε πιο αδύνατη από ποτέ!

Μετά και τη γέννηση της κόρης της, Μαρίνας η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη είχε πάρει κάποια επιπλέον κιλά, όμως εξακολουθεί να διατηρεί αψεγάδιαστη τη σιλουέτα της.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ελένη Μενεγάκη

Η ίδια είχε παραδεχτεί στην εκπομπή της ότι έκανε κάποιου είδους διατροφή, ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής, την οποία αποκαλύπτει το περιοδικό Ciao

1η μέρα

Πρωινό: 1 φλιτζάνι γάλα 2%, με 30γραμμάρια δημητριακά

Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι και 3 ξερά σύκα

Μεσημεριανό: 120 γραμμάρια ψάρι ψητό, σαλάτα με μαρούλι, κρεμμύδι, 1 κ,γλ. ελαιόλαδο, λεμόνι.

Απογευματινό: 2 φλιτζάνια πεπόνι και 1 ροδάκινο

Βραδινό: 1 φλιτζάνι χόρτα βρασμένα, λεμόνι και 1 μικρή πατάτα βρασμένη

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα