Follow us

Ελένη Δάρρα: Πόσα κιλά έχασε στο Survivor;

Στην εφημερίδα Espresso μίλησε η Ελένη Δάρρα μετά την αποχώρηση της από το Survivor.

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Ελένη Δάρρα Survivor

Η πρώην Μαχήτρια αναφέρθηκε στη διατροφή των παικτών μέσα στο παιχνίδι, στις επιπτώσεις που είχε στην υγεία της το διάστημα που φιλοξενήθηκε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και το τι έκανε με το που επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Αν συνέβαινε αυτό (σ.σ: να τρώνε φρούτα πριν από κάθε αγώνισμα όπως έχει γραφτεί) δεν θα είχαμε τόσες λιποθυμίες. Ο Κωνσταντίνος λιποθύμησε τρεις, τέσσερις φορές. Τη μια επειδή ήμουν μπροστά, σοκαρίστηκα, αν και γνωρίζω από πρώτες βοήθειες, Μακάρι να μας έδιναν φρούτα. Θα είχε αποφευχθεί αυτό και θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι» είπε χαρακτηριστικά.

Για τις επιπτώσεις που είχε στην υγεία της ανέφερε: «Εκτός από κιλά έχανα και τα μαλλιά μου. Μου έφευγαν τούφες ολόκληρες. Στα πρώτα παιχνίδια δεν ήμουν καλά σωματικά. Είχα διάφορα θέματα. Καταρχάς της προσαρμογής, έπειτα της αφαγίας και διάφορα γαστρεντερικά λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης καρύδας. Μετά πέρασα μια αλλεργία από τσίμπημα κουνουπιού». Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή πήρα και κάτι μικρόβια από κάποιες πληγές που είχα και μου χορηγήθηκε αντιβίωση».

Η Ελένη Δάρρα έχει μια κόρη 3,5 ετών που άφησε πίσω. «Έχω κλάψει επειδή ήταν μακριά το παιδί μου και δεν ήξερα τι έκανε, όμως σωματικά άντεχα πολύ» δήλωσε γι' αυτό.

Τι έκανε με την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο; «Έφαγα ατελείωτη πίτσα. Έφαγα τουλάχιστον ένα κομμάτι για καθέναν από τους πρώην συμπαίκτες μου. Δυσκολεύτηκα πολύ εκείνο το βράδυ. Δεν κοιμήθηκα καθόλου».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr