Follow us

Αντώνης Ρέμος: Οι πολιτικές του ανησυχίες και ο δύσκολος αγώνας που δίνει

Στο «Πρώτο Θέμα» μίλησε ο Αντώνης Ρέμος για τις πολιτικές του ανησυχίες, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε στα 20 χρόνια της επαγγελματικής του πορείας.

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Αντώνης Ρέμος

«Ενώ οι ίδιοι είμαστε οι δημιουργοί του αποτελέσματος που έχουμε αυτή τη στιγμή, οι επιλογές οι δικές μας μάς έχουν φέρει εδώ που είμαστε, παρ' όλα αυτά δεν τις αποδεχόμαστε. Πώς γίνεται όλοι να λαμβάνουν τις λάθος αποφάσεις όταν παίρνουν την εξουσία; Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος; Κανείς δεν έχει πάρει καμιά σωστή απόφαση για το κοινό καλό; Όλοι κάνουν λάθος με το που γίνονται εξουσία; Ή μας φαίνονται λάθος οι απόψεις όλων με το που αναλαμβάνουν την εξουσία; Αυτό είναι ένα ερώτημα που στριφογυρνάει στο μυαλό μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει απάντηση. Σίγουρα, πάντως, πάντα φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς. Αυτό είναι στο DΝΑ μας» ανέφερε εκφράζοντας την ανησυχία του σε πολιτικό επίπεδο.

«Ευτυχώς έρχονται γιορτές και ξεχνιόμαστε, έρχονται αργίες και ξεχνιόμαστε, έρχεται το καλοκαίρι και χαλαρώνουμε. Δυστυχώς, ξεχνιόμαστε και ξεχνάμε μαζί. Ξεχνάμε ποιοι μας φταίνε πραγματικά και έτσι. Ξεχνιόμαστε κιόλας. Να σου πω όμως κάτι; Πιστεύω ότι αυτός που έχει μάθει να παλεύει στη ζωή του και να μην επαναπαύεται ούτε στην επιτυχία του ούτε στις δάφνες του ούτε στην καλή του ζωή και συνεχίζει να βάζει στόχους, αυτός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δυσκολεύεται, αλλά δεν έχει να φοβηθεί» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο ίδιος, μιλώντας για τον εαυτό του και την πορεία του, είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι έχω καταφέρει να σταθώ όρθιος σε πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχω ζήσει. Και συνεχίζω να παραμένω όρθιος με πολύ αγώνα, πείσμα, με προσπάθεια και δουλειά. Πάρα πολλή δουλειά, θα μου πεις έχω τη δυνατότητα και δουλεύω. Κάποιοι άλλοι αυτό το δικαίωμα δεν το έχουν. Είναι λυπηρό να μην έχεις το δικαίωμα να αγωνιστείς για να επιβιώσεις. Είναι τραγικό. Από τη δική μου τη μεριά ό,τι μπορώ το κάνω. Βοηθάω όπως και όπου μπορώ. Χωρίς να το κάνω θέμα. Αυτοί για τους οποίους έχω κάνει πράγματα ξέρουν. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Νιώθω ότι συμβάλλω στο να καλυτερεύσει η ζωή κάποιων ανθρώπων. Κι αυτό με κάνει να νιώθω καλά».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr