Follow us

Σίσσυ Φειδά: Τι πραγματικά συνέβη στο πολυσυζητημένο επεισόδιο; Όσα αναφέρει η μήνυση που κατέθεσε

Η Σίσσύ Φειδά αποκαλύπτει τη δική της θέση σχετικά με το πολυσυζητημένο πλέον επεισόδιο με τον δικαστικό επιμελητή, τον περασμένο Ιούνιο.

Σίσσυ Φειδά - Ελένη

Στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του δικαστικού επιμελητή, αποσπάσματα της οποίας φέρνει στο φως η εφημερίδα Freddo, η ίδια αναφέρει:

«Την 08/06/2016, ημέρα Τετάρτη και περί ώρα 08.30, έλαβα τηλεφώνημα από τον πρώτη μηνυόμενο Καλκιτανίδη Παύλο, ο οποίος μου ανέφερε ότι έχει προς παράδοση ένα έγγραφο. Εγώ, δεδομένου ότι διανύω την 38η εβδομάδα της πρώτης μου κύησης και ευρισκόμενη έπειτα από την προ εβδομάδας έκτακτη νοσηλεία μου στο μαιευτήριο “Ιασώ” κλινήρης, μη μπορώντας να μετακινούμαι, τον παρακάλεσα να αφήσει στην είσοδο το εν λόγω έγγραφο, όμως εκείνος επέμενε να μου το παραδώσει. Έπειτα από λίγα λεπτά χτύπησε τοπ κουδούνι του πρώτου ορόφου της οικίας του συζύγου μου και άνοιξε ο σύζυγός μου προκειμένου να παραλάβει αντί εμού το έγγραφο. Ανοίγοντας τη θύρα της οικίας μας, ο σύζυγός μου, της οποίας εγώ έχω οπτική επαφή, δεδομένου ότι βρίσκεται απέναντι από το υπνοδωμάτιό μας και ρωτώντας “Ποιοι είστε; Τι θέλετε;”, ουδείς απάντησε. Ξαφνικά εμφανίστηκαν τρεις σωματώδεις άνδρες σπρώχνοντας την πόρτα και τον σύζυγό μου. Σε ερώτηση του να του επιδείξουν τις ταυτότητές τους, εκείνοι δεν απάντησαν, παρά προσπαθούσαν να εισέλθουν παράνομα και με τη βία εντός της οικίας του συζύγου μου, η οποία δεν ανήκει ούτε στην κυριότητα τη δική μου ούτε στου συζύγου μου, αλλά έχει παραχωρηθεί με ιδιωτικό συμφωνητικό στον σύζυγό μου ως διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας “Κ. ΕΠΕ.”, σπρώχνοντας την πόρτα και τον σύζυγό μου, επιδεικνύοντας τη χρήση της εξουσίας που τους δίνει (αν είχαν τη νομιμοποίηση) ο νόμος.

Εγώ είχα ήδη φτάσει στην εξώπορτα δίπλα στον σύζυγό μου, αφού είχα περιέλθει σε κατάσταση τρόμου και πανικού. Εκείνος, προσπαθούσε να τους ηρεμήσει λέγοντας πως" η σύζυγός μου είναι στον 9ο μήνα της κύησης και δεν θέλουμε φασαρίες", καθώς επίσης ότι η εν λόγω οικία δεν ανήκει ούτε σε εκείνον ούτε και στην καθ' ης η εν λόγω κατάσχεση κινητών πραγμάτων. Παρά τις παρακλήσεις μας και τις παραινέσεις να φύγουν, εκείνοι -και οι τρεις- επιδεικνύοντας ανάρμοστη συμπεριφορά και απωθώντας με την σωματική τους δύναμη εμένα και τον σύζυγό μου, μου προκάλεσαν κίνδυνο της ζωής, τόσο της δικής μου, όσο και του εμβρύου μου, και σε κάθε περίπτωση τη σωματική μου βλάβη, καθώς και απειλή αυτής, λόγω και έργω. Μάλιστα λόγω της απρόκλητης ταραχής που μου προκάλεσαν οι μηνυόμενοι, ένιωσα κόπωση, αδυναμία και υπέστην πολλαπλά λιποθυμικά επεισόδια"».

Στη συνέχεια του κειμένου, που δημοσιεύει ολόκληρο η εφημερίδα Freddo, η Σίσσυ Φειδά επισημαίνει πως αμέσως μετά το επεισόδιο επισκέφτηκε τον γιατρό της για να ελεγχθεί η κατάσταση της ίδιας και του εμβρύου. Τα συμπτώματα που ισχυρίζεται στη μήνυση ότι αντιμετώπισε η ίδια επιβεβαιώνονται και από τον γυναικολόγο της.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η ίδια εφημερίδα φέρνει στο φως και ιατροδικαστική εξέταση για την κατάσταση του δικαστικού επιμελητή μετά το συγκεκριμένο επεισόδιο, η οποία κάνει λόγο για «μώλωπες στο πρόσωπο, αλλά και στο κεφάλι, που προκλήθηκαν από χτυπήματα και είχαν σαν αποτέλεσμα πονοκέφαλο και θολή όραση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε Ακόμα