Follow us

Η Γερμανού Αποχαιρετά Τη Ξανθιά Ναταλία: Η ταμπέλα της cougar και η σκληρή κριτική στην τηλεόραση

Η καστανή πλέον Ναταλία Γερμανού φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου DownTown. 

Η Ναταλία Γερμανού στο Down Town (1)

Με αυτοσαρκασμό μίλησε για τον τίτλο της «cougar», ενώ αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην μιλάει πλέον για την προσωπική της ζωή.

Όταν σε αποκάλεσαν «κούγκαρ» για πρώτη φόρα, τι σκέφτηκες; Θύμωσες, γέλασες ή προβληματίστηκες;

Όταν μου το είχαν πει πρώτη φορά δεν ήξερα τι ήταν αυτό. Νομίζω πως ο Κωστόπουλος μου το είπε πριν από εφτά χρόνια περίπου και έτρεξα πανικόβλητη να δω τι είναι. Άνοιξα τα μάτια μου διάπλατα, γιατί το κούγκαρ είναι ένα αρπακτικό άγριο ζώο το οποίο αρπάζει τρυφερά μικρά ζωάκια και τα κατασπαράζει (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, αλλά δεν ταυτίστηκα με αυτό. Πάντα με χιούμορ τα έβλεπα, για τον απλό λόγο –που μπορεί ν’ ακούγεται απίστευτος αλλά ισχύει– ότι σε καμία από τις σχέσεις που είχα με νεότερους συντρόφους δεν έκανα εγώ το πρώτο βήμα. Τώρα μπορεί να λένε «σιγά τα ψέματα», αλλά σας το ορκίζομαι δεν λέω ψέματα.

Η Γερμανού Αποχαιρετά Τη Ξανθιά Ναταλία

Ξέρεις ότι αν σου κολλήσουν μια ταμπέλα είναι δύσκολο να την αποσπάσεις από πάνω σου. Σε ενοχλεί;

Ούτε με ενοχλεί ούτε με νοιάζει. Την έχω αποδομήσει τόσο πολύ με αυτοσαρκασμό και την έχω γελοιοποιήσει αυτή την ταμπέλα, που πιστεύω ότι πλέον, αν παραμένει, παραμένει στο μυαλό μόνο κάποιων εμμονικών ή εντελώς οπισθοδρομικών ανθρώπων. Το 2016 οι ταμπέλες πρέπει να είναι έξω από φαρμακεία και μανάβικα.

Η ταμπέλα όμως του κούγκαρ δεν λειτουργεί και σαν αφροδισιακό για τους νεότερους άνδρες;
Δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν το ψάχνω το βλέμμα του αρσενικού. Δεν είμαι στο ψάξιμο ούτε είμαι γυναίκα που ψάχνει επιβεβαίωση. Δεν κοιτάζω γύρω μου να δω πώς με κοιτούν, για να έχω απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση.

Η Γερμανού Αποχαιρετά Τη Ξανθιά Ναταλία - εικόνα 2

Ποιο ήταν το τελευταίο ψέμα που άκουσες;

Ότι βρισκόμουν στο ίδιο τραπέζι με δύο πρώην μου. Για να ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν, τα πράγματα, βρισκόμασταν σε ένα τραπέζι τεραστίων διαστάσεων, όπου ο Γιάννης Λάτσιος και ο Μάνος Ιωάννου κάθονταν απέναντί μου και από την άλλη πλευρά του τραπεζιού βρισκόταν ο Ηλίας Βρεττός. Κανείς δεν καθόταν δίπλα σε κανένα. Επίσης, δεν είχα ποτέ σχέση με τον Ηλία Βρεττό. Το φωνάζω εδώ και τέσσερα χρόνια, κάποιο όμως επιμένουν να το υποστηρίζουν. Παρακαλώ, λοιπόν, όποιον έχει φωτογραφία που φιλιέμαι με τον Ηλία Βρεττό να βγει να τη δημοσιοποιήσει. Αν όχι, ας σταματήσει αυτό το αστείο...

Έχει πάρει σήμερα η τηλεόραση τον ρόλο του λαϊκού δικαστηρίου;

Δουλειά της τηλεόρασης, όταν δεν ενημερώνει, είναι να ψυχαγωγεί. Δεν πρέπει να μπαίνει στις ζωές των ανθρώπων για να δικάζει, να κουνάει το δάχτυλο για το πώς ζήσουν τη ζωή τους ή να του δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα αν είναι χοντροί. αδύνατοι κ.ο.κ. Έχει χαθεί η μπάλα στις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και θέλω να πιστεύω ότι όσα σχολιάζουν είναι με διάθεση χιούμορ. Αν κάποιοι το χάνουν, ας φροντίσουν, να το ξαναμαζέψουν σύντομα γιατί ο κόσμος έχει σημαντικότερα προβλήματα από το να ζυγίζει τα κιλά μας ή να μετρά τους γκόμενούς μας. Η τηλεόραση σήμερα είναι ένα μικρό λαϊκό δικαστήριο και αυτό δεν το επικεντρώνω στο Πρωινό του Γιώργου και της Φαίης. Όλη η τηλεόραση έχει πάρει τον ρόλο ενός πάρα πολύ συντηρητικού, βιτριολικού, κακού εισαγγελέα. Αυτό πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή...

Διαβάστε Ακόμα