Μια ανασκόπηση για το πώς εξελίχθηκαν οι σχέσεις ζευγαριών της ελληνικής showbiz έκαναν το μεσημέρι της Κυριακής στο "Καλύτερα δε Γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού να προτείνει να μη σταθεί η εκπομπή στους χωρισμούς του 2025 αλλά στα θετικά γεγονότα.
Όσα ανέφερε η παρουσιάστρια
Λίγο μετά την προβολή αποσπάσματος με δηλώσεις της Klavdia για τον χωρισμό της από το Oge, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: "Πάμε παρακάτω, σε κάτι πιο δικό μας, πιο 'Καλύτερα δε Γίνεται'. Να μην είναι πολύ κουτσομπολιά, γιατί εμείς δεν είμαστε τέτοιοι. Τα δικά σου, τα ωραία θέματα, τα ξένα, με celebrities. Εμείς δεν είμαστε πολύ του κουτσομπολιού, ξέρεις τι εννοώ. Δεν έχω και τι να σχολιάσω εγώ σε αυτά. Δεν το έχουμε κάνει ποτέ".
"Εγώ βέβαια όλη αυτήν την ώρα σκεφτόμουν ότι θεωρητικά ένα χωρισμός μπορεί να είναι κάτι λυπηρό αλλά μπορεί και να μην είναι" σημείωσε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τον Χρήστο Κούτρα να προσθέτει: "Να είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούρια ζωή για αυτούς τους ανθρώπους".
Με τη σειρά της, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: "Ναι αλλά δε μας πέφτει λόγος. Στους γάμους λες: Με το καλό, να είστε καλά και ευτυχισμένοι".
Ναταλία Γερμανού: "Πρώτα τους μπιπ ασάλιωτα και μετά αναγκάστηκαν να μιλήσουν"
Ένα αιχμηρό σχόλιο για τη στάση που κρατάνε τα media, αναφορικά με διάσημα και πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις έκανε η Ναταλία Γερμανού μέσα από το "Καλύτερα δε Γίνεται" του Σαββάτου. Αφορμή στάθηκε η ανασκόπηση που έγινε στην εκπομπή για σημαντικά γεγονότα της χρονιά, όπως το τροχαίο του Βασίλη Μπισμπίκη.
Η Ναταλία Γερμανού τόνισε πως "Στα καπάκια έχουμε και την περίπτωση της Δήμητρας Ματσούκα. Η περίπτωση όλων μας -είτε είμαστε ηθοποιοί, είτε τραγουδιστές, είτε δημοτικοί σύμβουλοι, είτε γιοι υπουργών και πρώην υπουργών- που έχουμε ένα τιμόνι στο χέρι, πρέπει να προσέχουμε πολλές φορές περισσότερο από το να είμαστε πεζοί στον δρόμο. Όλοι, ό,τι κι αν είμαστε, μπορεί να προκαλέσουμε άθελά μας ζημιά".
Συμπλήρωσε, μάλιστα ότι "Είπα διάφορα επαγγέλματα αν προσέξατε. Στάσου στον γιο του πρώην υπουργού. Γιατί όταν συμβαίνει κάτι σε ένα πρόσωπο που έχει σχέση με τον πολιτικό κόσμο της χώρας, σφραγίζονται αυτόματα τα στόματα και λένε "μην πείτε το όνομά του, δεν επιτρέπεται να φωτογραφίζουμε και ποιος είναι ο τάδε που οδηγούσε με 220 χλμ;”. Όταν πρόκειται για την Ματσούκα, τον Μπισμπίκη ή τον Μάστορα ή οποιονδήποτε εκεί πάρτε τον φάτσα φόρα και με μπουφάν από πάνω για να μην φαίνονται οι χειροπέδες;"
"Το ρωτάω νομικά. Γιατί προστατεύονται τα ιδιωτικά στοιχεία και δεδομένα του ενός και δεν προστατεύονται του άλλου; Πρώτα τους μπιπ ασάλιωτα και μετά αναγκάστηκαν να μιλήσουν. Στην περίπτωση του υπουργού είπε ότι "το στηρίζω το παιδί μου κι ως εκεί, δεν συμφωνώ με τις πράξεις του”, αλλά μέχρι να βγει να μιλήσει είχε πέσει μια ομερτά" είπε καταληκτικά η παρουσιάστρια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr