Follow us

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης, και, με αφορμή όσα είπε η ίδια για την κριτική που δέχονται τα δημόσια πρόσωπα από τις τηλεοπτικές εκπομπές, μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει την κριτική που δέχεται κατά καιρούς για την προσωπική του ζωή.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην «Ελένη»

«Εγώ στη δική μου ζωή δεν έμαθα ποτέ “τι θα πει ο κόσμος”. Οι γονείς μου ήταν άνθρωποι που δεν τους αφορούσε καθόλου αυτό. Ποτέ στο σπίτι μου δεν μάθαμε το “Σουτ! Μην το πεις”. Ήταν όλα ξεκάθαρα. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα πει ποτέ ψέματα. Και δεν θα κρυφτώ ποτέ από κάτι. Θα κάνω αυτό που θέλω και η ελευθερία του ανθρώπου είναι να κάνει αυτό που θέλει» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής της μεσημεριανής ζώνης του Star.

Ο ίδιος δεν στεναχωριέται, όταν γράφεται ή λέγεται κάτι αρνητικό για εκείνον; Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε: «Δεν με αφορά. Και ό,τι δεν με αφορά, περνάει. Υπάρχει ένα αδιάβροχο επάνω μου. Η ζωή μου είναι δική μου και δεν πρόκειται να παραδειγματιστώ και να μου πει κάποιος ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνω, από τη στιγμή που είμαι εντάξει με τον εαυτό μου, με τους γύρω μου και με τους φίλους μου. Με συγχωρείς δηλαδή... Σε ενδιαφέρει εσένα τι θα πει ο διπλανός; Τη ζωή σου κάνεις!», ενώ συμπλήρωσε: «Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Το κακό είναι ότι βγαίνουν στην τηλεόραση και τη λένε ευθαρσώς, χωρίς να αισθάνονται ότι αυτό δεν λέγεται. Δηλαδή η κριτική της ζωής του άλλου. Μπορείς να έχεις την άποψή σου στην παρέα σου, στο σπίτι σου μέσα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να έχεις διαφορετική άποψη από τη δική μου. Τηλεοπτικά ή δημόσια νομίζω ότι πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός».

Πάνω στο ίδιο θέμα, ο γνωστός παρουσιαστής είπε: «Εγώ δεν ήμουν και τόσο στόχος, πέρα από τον τελευταίο καιρό. Στην τηλεόραση έχουν μάθει να λένε ό,τι θέλουν. Το όριο μπορείς να το βάλεις, αν θες. Αν το πράγμα πια θίγει πολύ, υπάρχει και το δικαστήριο. Δεν έχω λόγο να χύνω τα... μπουγαδόνερα. Υπάρχει και ένας νόμος. Υπάρχει τρόπος να αμυνθείς. Έχω κάνει αγωγές, έχω κάνει εξώδικα για πράγματα ήταν αναληθή και με έθιγαν προσωπικά. Εγώ, όμως, δεν είμαι εσύ. Εσύ είσαι ένας στόχος εύκολος. Μια γυναίκα είναι πιο εύκολο να τη στοχοποιήσεις και να λες πράγματα για αυτή. Και στην τελική, σε τι σε αφορά τόσο πολύ αυτό το θέμα; Μόνο πια αν είναι νομικό το θέμα... Δεν με αφορά καθόλου, δεν με νοιάζει (τι λέγεται). Είναι ενοχλητικό και μπορεί αυτό να φαίνεται. Δεν ξέρω να σου πω, όμως, για ποιον λόγο στην τηλεόραση έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο», ενώ κλείνοντας ξεκαθάρισε: «Δεν με αφορά ο άνθρωπος που θα κριτικάρει το πώς ζω, γιατί δεν ξέρει πώς ζω. Πραγματικά κανείς δεν ξέρει».

Διάβασε ακόμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr