Follow us

Το Κορίτσι του Θέμου Ερωτεύτηκε: Η Δέσποινα Καμπούρη βγαίνει με τον κολλητό του Σέρου Μύρτα

Τρεις εβδομάδες είναι μαζί η Δέσποινα Καμπούρη από το X-Factor και το ΟΛΑ 9 με το νεαρό επιχειρηματία Γιώργο Λάγιο. Ο τελευταίος, αν και κρατάει πιο χαμηλό προφίλ από τον αδελφικό του φίλο Σέρο Μύρτα, διαθέτει επίσης πλούσιο ερωτικό βιογραφικό, αφού στις πρώην του περιλαμβάνονται η Ιωάννα Λίλη, η Χριστίνα Αλούπη, η Νεσχάν Μουλαζίν και η Εύη Χειλά.

Καμπούρη1

"Δε θέλω να συμβιβαστώ" έλεγε η Δέσποινα πριν τρεις εβδομάδες στο Downtown. "Δεν το έχω αποδεχτεί ακόμη ότι είμαι μόνη. Περιμένω αυτόν τον ηλίθιο πρίγκιπα, που δεν λέει να φανεί. Θα φτάσω στα 30 και θα πάθω κρίση. Εγώ δεν είμαι φυσιολογική! Έχω μείνει πολλά χρόνια μόνη μου, πολύ μόνη μου, και έχω μάθει, φαίνεται. Αλλά και γιατί να μου συμβαίνει έτσι; Κάτι δεν κάνω..εγώ. Δεν μου φταίνε οι άντρες".


Τελικά η συνέντευξη της έφερε γούρι, ο πρίγκιπας βρέθηκε, και οι δυο τους βγαίνουν κάθε βράδυ double date με τον Σέρο Μύρτα και την Ευαγγελία Αραβανή. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Vox όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr