Follow us

Νίκος Κουρής: "Ειπώθηκαν πολλά για τον χωρισμό μου - Δεν ήθελα να ακουστεί η αλήθεια μου"

Ο Νίκος Κουρής αναφέρθηκε στη δημοσιότητα γύρω από τον χωρισμό του

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Νίκος Κουρής

Καλεσμένος στο "Στούντιο 4" της Τετάρτης ήταν ο Νίκος Κουρής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την έκταση που πήρε στα Μέσα ο χωρισμός του από την Έλενα Τοπαλίδου.

"Δεν ασχολούμαι. Όλα τα μαθαίνω, μου τα λένε οι άλλοι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν διεκδικώ τίποτα από τον τρόπο που πουλάω τον εαυτό μου στην προσωπική μου ζωή. Δεν έχω κυνηγήσει τίποτα σε σχέση με τη δημοσιότητα του εαυτού μου, πέρα από τη δουλειά μου. Αυτός είμαι εγώ σε πρώτο επίπεδο" είπε αρχικά.

"Ειπώθηκαν πολλά πράγματα για το χωρισμό μου"

Ο Νίκος Κουρής συνέχισε λέγοντας: "Όταν η ζωή μου έγινε θέμα, το δέχτηκα, υπό την έννοια ότι είναι μέρος της δημόσιας ζωής μου. Δεν παραπονέθηκα σε κανέναν. Κλείστηκα στο σπίτι μου, χωρίς να δώσω παραπάνω δικαιώματα, από αξιοπρέπεια προσωπική, γιατί δεν θεωρώ ότι πρέπει να μιλάω εγώ για τη ζωή μου, ούτε να πω αν είναι έτσι ή αλλιώς. Δεν θα δώσω λογαριασμό. Δέχομαι απόλυτα αυτό που κάποιος σχολιάζει αυθαίρετα. Το αντέχω και το περνάω".

Ο ίδιος τόνισε επίσης: "Δεν ήθελα να ακουστεί η αλήθεια μου. Η αλήθεια στα ΜΜΕ είναι κάτι σχετικό. Δεν θέλω να υπερασπιστώ κάτι προσωπικό μου, ούτε να κατηγορήσω κανέναν" .

Ο Νίκος Κουρής ανέφερε στη συνέχεια: "Ειπώθηκαν πολλά πράγματα για το χωρισμό μου, τα οποία τα ξέρω και τα παρακολουθώ σε πολλά άλλα ζευγάρια. Όλα τα χρησιμοποιεί η δημοσιότητα και τα παραλλάσσει. Εγώ το ξέρω αυτό, έχω τη σοφία να ξέρω ότι εγώ δεν είμαι μία ειδική περίπτωση. Ότι εμένα θα μου συμπεριφερθούν καλύτερα επειδή δεν έχω δώσει δικαίωμα. Δεν πειράζει! Και δεν είναι και τόσο σοβαρό! [...] Παίρνω σοβαρά μόνο το παιδί μου. Προσπάθησα να καταλάβω τι κάνει στον Πέτρο αυτό το πράγμα και τίποτα άλλο δεν με νοιάζει".

"Το δέχομαι όλο με ταπεινή καρδιά, ο γάμος μου πήρε μία μεγάλη δημοσιότητα. Οπότε, εγώ δεν μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, ούτε να θεωρώ ότι μπορώ να ελέγξω τα πάντα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr