Follow us

Χρήστος Κούτρας: "Η τηλεόραση, όπως την ξέρουμε, τελειώνει"

Οι αλλαγές στο τοπίο των media και η εξομολόγηση για τα παιδιά του

Χρήστος Κούτρας

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Χρήστος Κούτρας στο ένθετο Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα, με αφορμή την καθημερινή παρουσία του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στον χώρο της τηλεόρασης, εκφράζοντας τις εκτιμήσεις του για το μέλλον των παραδοσιακών τηλεοπτικών προγραμμάτων. Παράλληλα, έκανε έναν προσωπικό απολογισμό της πορείας του από τα πρώτα χρόνια των "Αταίριαστων" μέχρι σήμερα, αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και στις αλλαγές που έχει παρατηρήσει στον χαρακτήρα του.

Χρήστος Κούτρας: "Η τηλεόραση, όπως την ξέρουμε, τελειώνει"

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι η τηλεοπτική πραγματικότητα βρίσκεται σε μια περίοδο ριζικού μετασχηματισμού, με τις ψηφιακές πλατφόρμες και τις νέες συσκευές να αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο το κοινό καταναλώνει περιεχόμενο.

"Ας μην κοροϊδευόμαστε. Η τηλεόραση, όπως την ξέρουμε, τελειώνει. Η πρόβλεψη μου είναι πως η ενημέρωση θα παραμείνει, ειδικά το ζωντανό πρόγραμμα σε αυτό που λέμε ελεύθερε τηλεόραση, αλλά σχεδόν όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα θα μεταφερθεί – και μεταφέρεται ήδη – στις πλατφόρμες.

Το νέο χαζοκούτι είναι το κινητό και το τάμπλετ. Υποθέτω ότι πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα δεν θα είμαστε στη νέα μορφή. Χρειαζόμαστε επιμόρφωση, διάθεση και πίστη για την επόμενη ημέρα".

Η διαδρομή από τους "Αταίριαστους" μέχρι σήμερα

Ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε, επίσης, στην προσωπική εξέλιξη που θεωρεί ότι έχει σημειώσει μέσα από την επαγγελματική του πορεία. Όπως εξήγησε, οι εμπειρίες που έχει βιώσει τον έχουν κάνει πιο ήρεμο και λιγότερο ανταγωνιστικό, χωρίς να αισθάνεται ότι έχει αλλοιωθεί ο βασικός πυρήνας του χαρακτήρα του.

"Νομίζω πως έχω γίνει πιο ανθρώπινος. Έχω γίνει λιγότερο ανταγωνιστικός. Πιστεύω πως στον χαρακτήρα μου δεν έχει αλλάξει τίποτα και το έχω μέσα μου ως παράσημο. Ξέρετε, είχαμε κάποιες απώλειες στη δουλειά που μου έπεσαν πολύ βαριές.

Πέρασα στιγμές μεγάλου άγχους, σχεδόν βάναυσες. Νομίζω ότι είμαι πιο ήρεμος πια και ταυτοχρόνως ανήσυχος, γιατί έχω δυο παιδιά και το μέλλον με τρομάζει. Αλλά είμαι αισιόδοξος".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση